ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo info da je leglao na tekući ostatak dividende isplećen iz dobiti za 2012.g.

ne mogu naci info, koliko bi to trebalo biti po dionici? koji iznos treba sjesti?

http://www.jutarnji.hr/ante-vlahovic–croatia-osiguranje-je-samo-pocetak-nasih-velikih-ulaganja/1175740/

Ovi su puni ka brod…pa koliko će vrijediti u konačnici?

A BALVANA!!! :) :) :)

bolje da nisu objavili clanak- odmah pade dionica 2%[emo_palacd]

Samo info da je leglao na tekući ostatak dividende isplećen iz dobiti za 2012.g.

ne mogu naci info, koliko bi to trebalo biti po dionici? koji iznos treba sjesti?
[/quote]

Ja sam dobio 0.81 kunu puta broj dionica.

[/quote]

[/quote]

hm… meni je sjelo 0,92 HRK po dionici.
ima li neka odluka u kojoj točno stoji koliko treba biti po dionici?

[/quote]

[/quote]

[/quote]
Različito je sjelo jer je različito i izuzeto od plaćanja punog iznosa protekle godine. Drugim riječima ti i ja ne živimo u istom gradu, ne plaćamao isti prirez…

[/quote]

[/quote]

[/quote]
Različito je sjelo jer je različito i izuzeto od plaćanja punog iznosa protekle godine. Drugim riječima ti i ja ne živimo u istom gradu, ne plaćamao isti prirez…
[/quote]

ja živim i prijavljena sam u zagrebu. i dobila sam 0,92 HRK po dionici. ima li neki grad gdje je veći prirez? 🙂

Onako, realno gledano svima je sjelo jednako…a to se zove zaku… …

Bacili decki raji kosti, neka se i raja malo pogosti…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

ja živim i prijavljena sam u zagrebu. i dobila sam 0,92 HRK po dionici. ima li neki grad gdje je veći prirez? 🙂
[/quote]
Ajmo ovako zbroji cjelokupnu dividendu i podijeli s brojem dionica protekle godine. Koliko ti ispada? 7 kuna po dionici ili manje?

Trebalo bi ispasti manje…

((Dividenda *12%)*18%)+Dividenda*12%…

Taman se na račun dobije 6,10kn po dionici (ukupno)

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

6,87 kn meni.

6,87 kn meni.

To nije ni 12% poreza na dividendu…

Jel moguće da se samo jedan dio oporezuje?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close