ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

po tromjesecnom istrazivanju portala iCapital cak 78% profesionalnih investitora misli da ce dionica adrs-p-a u slijedecih mjesec dana ostvariti porast pise Poslovni[emo_palacg] sa cime bi se I moja malenkost morala sloziti[emo_smijeh]

milijun kuna po asku odjednom!
to se traži, takve kupce trebamo… sad ponoviti još 10-ak puta i eto akcije! 😉

cini se moze adrs I na 270 HRK danas?

ovo kako je krenulo otici ce redovna ispod povlastene?

uh,uh, al netko skuplja adrs jeftino na 269

redovna povukla na 300 sto znaci da je otvoren put povlastenoj na 275-280???

nista od trgovine adrisom danas???????Cudna neka burza[emo_zacudjen][emo_ooooo]

povlacim sto sam rekao mozda je i bolje da se ne trguje kad blue chip dionicu mozes rusit 3% sa 30K kunica[emo_mrgud]

Kratkotrajna financijska imovina 3.746.017 , tržišna kapitalizacija nešto veća od 4 milijarde….ovo je moguće samo na ZSE

ostale financijske institucije (a adris je najbliže tome) se trguju na daleko nižim valuacijama.

imao sam davno adris i prodao sa gubitkom. jednostavno ta me dionica izluđivala. nikako da naraste. nisam požalio što sam je prodao jer sam zaključio jedno – ovdje se ne može zaraditi. doduše, ne može se puno niti izgubiti, ali ovo je sličnije oročenju nego dioničarstvu, s time da je mnogo rizičnije ako uđeš u nepovoljnom trenutku. ova dionica tako je troma da mi nikako nije privlačna. zato se i ne čudim što se neki čude njenoj cijeni – jednostavno – to je uvijek bilo tako. nema nikakve logike, ali tako je.

...povijest se ponavlja...

http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/croatia-osiguranje-ide-adrisu-daje-vise-909774

Ode milijardica kuna…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Ne odlazi, već imobilizirana imovina, postaje konačno mobilizirana na zdrav i profitabilan naćin.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close