po tromjesecnom istrazivanju portala iCapital cak 78% profesionalnih investitora misli da ce dionica adrs-p-a u slijedecih mjesec dana ostvariti porast pise Poslovni[emo_palacg] sa cime bi se I moja malenkost morala sloziti[emo_smijeh]
milijun kuna po asku odjednom!
to se traži, takve kupce trebamo… sad ponoviti još 10-ak puta i eto akcije! 😉
povlacim sto sam rekao mozda je i bolje da se ne trguje kad blue chip dionicu mozes rusit 3% sa 30K kunica[emo_mrgud]
Kratkotrajna financijska imovina 3.746.017 , tržišna kapitalizacija nešto veća od 4 milijarde….ovo je moguće samo na ZSE
ostale financijske institucije (a adris je najbliže tome) se trguju na daleko nižim valuacijama.
imao sam davno adris i prodao sa gubitkom. jednostavno ta me dionica izluđivala. nikako da naraste. nisam požalio što sam je prodao jer sam zaključio jedno – ovdje se ne može zaraditi. doduše, ne može se puno niti izgubiti, ali ovo je sličnije oročenju nego dioničarstvu, s time da je mnogo rizičnije ako uđeš u nepovoljnom trenutku. ova dionica tako je troma da mi nikako nije privlačna. zato se i ne čudim što se neki čude njenoj cijeni – jednostavno – to je uvijek bilo tako. nema nikakve logike, ali tako je.
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/croatia-osiguranje-ide-adrisu-daje-vise-909774
Ode milijardica kuna…