Do sada nije trebalo slati nikakve podatke, osim onih koji postoje u SKDD-u.
Baš im je trebalo slati podatke budući da nisu koristili SKDD.. Meni je došla dividenda na Erste.
Baš im je trebalo slati podatke budući da nisu koristili SKDD.. Meni je došla dividenda na Erste.
[/quote]
Istina, podatci su trebali biti poslani prije par godina u adris… Sjela dividenda i na zabi.
Nije sjela dividenda, očito treba poslati podatke. Nisu odgovorili na mail koji sam poslao u ponedjeljak (onaj koji jedan koji imaju na web stranici, jako lijepo), pa ću ih sad zvati.
@Skaylab
Molim te, obavijesti nas ako si se čuo sa ADRS.
@Skaylab
Molim te, obavijesti nas ako si se čuo sa ADRS.
Evo, kolega, dobio sam mail od gosp. Ersilie Dodić. Pošalji joj kopiju osobne iskaznice i kopiju tekućeg računa na
Tnx Skaylab [emo_palacg]
Tnx Skaylab [emo_palacg]
Kolega, jeste li dobili dividendu?
Dobar dan,
ispričavam se i lijepo prosim da mi netko napiše kad smo trebali imati dionice da bi stekli pravo na dividendu. da li je datum isti kao i na dopisu za godinu prije? ili kako?
nisam dobila dividendu
hvala
@Skylab
Jesam. Poslao podatke na mail prema tvojim uputama i dobio odmah. Hvala jos jednom.
Dobar dan,
ispričavam se i lijepo prosim da mi netko napiše kad smo trebali imati dionice da bi stekli pravo na dividendu. da li je datum isti kao i na dopisu za godinu prije? ili kako?
nisam dobila dividendu
hvala
Pozdrav, ispričavam se na kasnom odgovoru. Pogledajte ovu stranicu:
http://www.mojedionice.com/fund/KalendarDividendi.aspx
Trebali ste imati dionicu na dan 25.06.2013.
Ako niste dobili još dividendu, mođžda Adris nema vaše podatke. Pošaljite kopiju osobne iskaznice, tekućeg računa, staviti broj vašeg OIB-a i potpišite se, to sve na A4, skenirajte i pošaljite na e-mail:
ersilia.dodic@adris.hr
Uz napomenu da to radite radi isplate dividende.