ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li to znači da kompletno seli proizvodnju iz Hrvatske ili dio za tržišta CEFTE?

stara vijest da sele dio proizvodnje u Bosnu, samo nisu to javno obznanili, kad i gdje će se to desiti
U svakom slučaju, mudra odluka jer ako ne ovdje će im se istopit sva dobit pogotovo jer će poskupit jako cigarete ulaskom u EU pa će i na domaćem tržištu pasti prihodi
Mislim da zapravo i kasne stim

Ideje naše benzin Vaš!

da odlučujem kupio bi CO i HPB u paketu

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

naizgled ne loša ideja [emo_novac]

da odlučujem kupio bi CO i HPB u paketu

Ideje naše benzin Vaš!

Umjetno dizanje da ga se počisti malo veći nalog na 294, zakasnijo prije, a prodaja krasna rupa!!!

[emo_plazi]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

opet 7 kn dividende.svi veliki investitori će biti nezadovoljni,a i mislim da nas čeka klizanje nazad na 250. još ako ne bude ništa od co i hpb,moglo bi nazad na prošlogodišnje razine od 200 kn.

ne kužim zašto slažu lovu na kamatu kad im inflacija pojede kamatu,mogli su bar jednu godišnju dobit isplatiti nazad 500 m kn dobiti podijele sa 16 m dionica i svi sretni.ionako su krcati kešom.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

nas kako je, kada je kriza i imas lovu, onda kupuj, sta kupovati, ma kupuj sve nemozes pogrijesit!!!

A oni imaju lovu, pa ovdje se polako stvara jedan jako veliki div!!!

Uskoro ce imati Maistru(preko 90%), iNovine, Tiska(preko 30%), itd da ne nabrajam…znaju i oni da cigarete nisu vise tako dobre, zato su i uzeli Zadru da proba nesto sa svojim vezama plasirat u EU….

A sada sa tim kesom krece kupnja, kazem prvo tisak, pa onda CO, pa onda Istraturist….to ti je jedno kada se sve prezlozi 400-500 miliona kuna dobiti gore….uz uvijet da se CO poslozi kako treba jer je njemu u prirodi zaradivati 50 miliona eura….

Zato je adris neprocjenjiv, jer imaju casha ko sve hrv firme zajedno…

A do 2020, kada ce prestat kriza napokon, samo skupljaj, jer ovo ce za 10-15 godina vrijediti 4-or znamenkastim brojkama

Lp

ivano
velike kompanije to riješavaju otkupom vlastitih dionica i izdašnom dividendom
glavno da oni pare spraše na humanitarne akcije i natječaje s posebnim potrebama . a ovo je povlaštena dionica,dioničari su posudili cash za širenje,izdašnu dividendu a ne akumulaciju

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Breaking news: http://www.glasistre.hr/vijesti/hrvatska/tdr-ce-proizvoditi-u-mostaru-406381

Ideje naše benzin Vaš!

Vaš link …

Vaš link …[/url]

Mozes ti nudit brda i doline kada je to vec sve poslozeno prije nego je objavljeno…

Ante je malo jaci igrac

Vaš link …

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

New Report

Close