ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima netko više info o ovoj priči Adris i Istraturist?

Ideje naše benzin Vaš!

A ovaj sto je pokupio ovih 17368 dionica u komadu je ozbiljan ili neozbiljan?

Neozbiljan!!!

[emo_smijesak]
[/quote]

Mislite da sam se šalio kad je pokupio na 255 kn!!!

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

“Premijer Zoran Milanović sastao se prošlog tjedna s grupom najmoćnijih i najutjecajnijih hrvatskih poduzetnika. Za stolom su s Milanovićem bili Ivica Todorić, vlasnik Agrokora, Ante Vlahović, većinski vlasnik rovinjske Adris grupe, te Emil Tedeschi, vlasnik Atlantic grupe , piše Globus.”
http://www.jutarnji.hr/tajni-sastanak–premijer-milanovic-sastao-se-s-grupom-najmocnijih-hrvatskih-poduzetnika/1073398/

Jel me može netko podsjetiti kad je bila javna ponuda za Adris…?

Znam da je obveza nastala u dva navrata od strane različitih grupacija zajedničara, ali ne mogu se sjetiti da je Hanfa donijela rješenje… [emo_zacudjen]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Polako ali sigurno adris ce imat dodatnih 150 mil. u dobiti….

To je gotova stvar, sve je dogovoreno.

I veseli me sta ce sve ostat u RH, barem jedna pozitivna privatizacija, svaka cast na odabiru buduce glavne djelatnosti.

Hvala u ime svih dionicara

Polako ali sigurno adris ce imat dodatnih 150 mil. u dobiti….

To je gotova stvar, sve je dogovoreno.

I veseli me sta ce sve ostat u RH, barem jedna pozitivna privatizacija, svaka cast na odabiru buduce glavne djelatnosti.

Hvala u ime svih dionicara

Odkud ti planiraš tih dodatnih 150 mil. kn , ako se smije znat?
Posjedujem dionice ADRS-a.

Cros-p, cros-r….

Vidim da nikog nema na temi ADRISA MJESEC DANA!!!!

PS Mora se čim prije približiti 300 kn, da nebi slučajno još koja bomba expl. u Zgbu ili nedo bog da nas Slo ne ratificira i pomakne ulazak u EU..

Zato treba požuriti!!!

evo nakon malo manje od 3 godine Adrs se vraca na razine po kojoj sam ušao,
dividni prinos mi je bio oko 2,3% sto ipada kao kamata na EUR stednju,

PD tiskano

ERSTE, Prikupljajte dionice ADRISA, imaju jako puno gotovine na računu
Tvrde da bi vrijednost mogla rasti u idućoj godini 10 %

PS očito neznaju da je dionica u zadnjim mjesecima narasla 30 %, a sad je došlo vrijeme da se nekom iskrcaju!!

Kako je jednostavno trgovat na ovom TK, kad se najavi kupnja od strane MIROVINACA i ostalih plaćenih FM – članaka….PRODAŠ a kad se najavi kupnja KUPIŠ, nemoraš bit profić

Erste: Prikupljajte dionice Adrisa, imaju jako puno gotovine na računu

oho ..vrijeme j za kratit pozicije…erste izlazi van

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

PD tiskano

ERSTE, Prikupljajte dionice ADRISA, imaju jako puno gotovine na računu
Tvrde da bi vrijednost mogla rasti u idućoj godini 10 %

PS očito neznaju da je dionica u zadnjim mjesecima narasla 30 %, a sad je došlo vrijeme da se nekom iskrcaju!!

Kako je jednostavno trgovat na ovom TK, kad se najavi kupnja od strane MIROVINACA i ostalih plaćenih FM – članaka….PRODAŠ a kad se najavi kupnja KUPIŠ, nemoraš bit profić

Pa dobro ljudi zašto prodajete kad je ERSTE rekao da će ADRIS još rast nagodinu 10 %!!!

[emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi]

najbolje bi bilo da adris upiše narodne obveznice i svoje 3 milijarde stavi državi po 7-8 posto kamate. očigledno tapkaju na mjestu i cijelo vrijeme recesije kad mogu jeftino kupiti ili ući u projekte oni ništa nisu napravili.niti ne žele dividendu isplatiti dioničarima.

ne znam ni kako njihova riznica uopće upravlja sa tim kešom po računima.da li rade hedge ili samo zbrajaju kamatu od zabe koja je manja od inflacije.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close