Konačno i na Adrisu ofenziva [thumbsup]
Bilo je pitanje vremena,tu se polako i pametno skuplja,vidi se da je cilj akumulacija a ne pumpanje,kad se iscrpi jedan cjenovni nivo prelazi se na drugi,
Drugim riječima stabilan rast,tako da ovo više neće tako lako natrag,fondovi su svoje prodali jer
su morali,kao i mali.Više nema jakih prodavača u top 10,a najvažnije čak petorica od deset prvih dioničara dokupljuju!
kupujete petrokemiju po 300, a nećete adris po 200…pa adris, hrvatski duhani i staklenici, trenutačno, imaju najpovoljnije prodajne cijene… a i ona slobodna dalmacija…ostalo il’ je skupo il’ je preskupo [wink]
—————
vidim, ne čitate moje postove na vrijeme…pa sad plaćajte više [wink]
Vidim, niš ne pišete na ovoj temi…znači, ovaj papir imaju samo oni iz uprave, fondovi i ja…meni i taj raspored odgovara [wink]
Zanimljivo kako se ADRS odlično drži u ovoj rasprodaji,nekako mi se čini da mirovinski fondovi najviše očekuju baš od ove dionice… [wink]
I danas je bilo čišćenje do 225 kad se nakupilo dovoljno prodaje,a kao što sam napisao u prethodnom postu neće više to tako lako dolje,sve je više dionica u čvrstim rukama,fondovi i mali ulagači su prodali svoje tako da kad nastupe zeleniji dani ide ovo prema 260 kn…
Inače mislim da ne postoji sigurnija dionica od ove.
kupujete petrokemiju po 300, a nećete adris po 200…pa adris, hrvatski duhani i staklenici, trenutačno, imaju najpovoljnije prodajne cijene… a i ona slobodna dalmacija…ostalo il’ je skupo il’ je preskupo [wink]
—————
[/quote]
—————–
vidim da nam se pridružio samo bigfoot…nemam pojma što ostali čekaju.
Bigfoot, znaš li ti, možda, zašto ostali forumaši ne kupuju ovaj papir? [sad]
a koja je perspektiva ovog papira?
ribolov?
turizam? [bye]
ne da je jeftin, nego je pomalo preskup, jer je budućnost jako maglovita.
Možda zato što je to cigaret papir a on vrlo lako izgori…………
Koliko god drukali protiv TDR i dalje se od njega dobivaju fine pare…
http://www.business.hr/kompanije/za-cigarete-se-jos-uvijek-ima-tdr-proglasen-najboljim-izvoznikom-u-bih
—————
[/quote]
—————–
vidim da nam se pridružio samo bigfoot…nemam pojma što ostali čekaju.
[/quote]
Pa vidiš da je Indijancima preskupo,evo i danas vijest da duhanski dio vrijedan milijardu eura najveći izvoznik u BIH.
Nema to perspektivu,indijanac kaže da hoteli i tvornice vrijede 0 kuna jer nema to perspektivu…