zbog EU jako rastu cijene cigareta! živila EU [bye]
http://danas.net.hr/novac/page/2012/01/25/0688006.html?pos=n0
Za tri godine. Malo kvantificirajte, ne možemo čak niti u "neizrazitoj logici" baš tako doslovno "računati riječima" (trebaju nam neki brojevi koji definiraju neizrazite skupove, dakle funkcije pripadnosti itd.)
Ja nemogu vjerovat da će ovi naši plaćat po 11000 CROS i to samo za 30% pa koliko će onda plaćat većinski paket po 15k pogotovo kad se zna koliki je višak radnika te struktura troškova te neimenovani nastavak pada udjela u RH , to bi po meni bio bio promašaj života.
Cijenu po meni treba tražit negdje da se odmah kupuje većinski + da država rješi višak zaposlenih + diskont na trenutnu cijenu.
I da – posjedujem dionice ADRS , ne posjedujem CROS.
Ne pričajte gluposti. Nitko normalan neće dati milijardu kn niti za 50 %, a kamoli za samo 30 %.
Lynx sada dolaziš u pitanje životnog iskustva.
Možda su novinari digli malo para da objave ovaj nesmotreni članak, a možda je i Vlada ucjenila Adris odnosno kada se kaže ADRIS misli se na prvih 3 dioničara koji su na čudan način došli do vlasništva, pa kako se sada nebi morali propitivati tko je tu koga, ajde dečki istresite milijardu za 30% CROS i "mir mir mir nitko nije kriv " [lol]
Ne pričajte gluposti. Nitko normalan neće dati milijardu kn niti za 50 %, a kamoli za samo 30 %.
Odakle ti to znaš?
Jesi li ti radio dubinsko snimanje?
Upravo tako.
Ta uprava sjedi na kesu godinama (i ne zulja ih), i sad naivci misle da ce ko mali majmuni uletit i preplatit CROS za 3x.
Pih. Cal i Trecet pise realnije bajke od ove.
LOLCHINA!!!
Nije ni ADRS, jer se to najavi prije .
HMMM
mogu se složiti s tobom, ali isto tako se nikako ne mogu složiti s LYNX-om koji ispali ko iz topa da "nitko normalan ne bi dao milijardu kn za 30% crosa"
Takve paušalne izjave odaju nekakvu ljutnju, nesigurnost , a koji je razlog tome, ne znam niti me zanima
HMMM
mogu se složiti s tobom, ali isto tako se nikako ne mogu složiti s LYNX-om koji ispali ko iz topa da "nitko normalan ne bi dao milijardu kn za 30% crosa"
Takve paušalne izjave odaju nekakvu ljutnju, nesigurnost , a koji je razlog tome, ne znam niti me zanima
[/quote]
Pa ako daju 1 milijardu za 30% CROS-a onda moraju imati spremnih još 2,333 milijarde za preuzimanje CROS-a ?
HMMM
[/quote]
Pa ako daju 1 milijardu za 30% CROS-a onda moraju imati spremnih još 2,333 milijarde za preuzimanje CROS-a ?
[/quote]
iiiii
Đe problem?
Znaš li koliko adrs ima keša? A pogledaj njegovu kreditnu sposobnost…pa može sutra dobit pol milijarde eura