Sad mi je dosta stvarno najgluplja dionicu u koju sam je ikad uspjela uvalit,prvom prilikom sve cu sasut i upisat 10% gubitka i zivot ide dalje uli u ovo go… vise nikad.
Činjenica je da imaju kratkotrajne financijske imovine cca 240kn po dionici. Jednog dana će se tržište sjetiti to vrednovati. Valjda onda kad taj novac potroše na plomin, Merkator, CO ili nešto četvrto. Ja dokupio danas. I još ću na ovim cijenama.
ovaj sto se opako istresa jel to netko iz uprave?
ADRS-R-A ETINGER JOSIP -10.000 kom
Mislim da nije iz uprave, ali je odavno među top 10 dioničara
Sad mi je dosta stvarno najgluplja dionicu u koju sam je ikad uspjela uvalit,prvom prilikom sve cu sasut i upisat 10% gubitka i zivot ide dalje uli u ovo go… vise nikad.
Pametno kolegice. Jednom sam bio u Adrisu i rasprodao ga sa 5% minusa, samo da ga više ne gledam
Vidim dosta ogorčenih u ADRISu, a da malo bolje pratite zaključili bi da TREBA kupovati na 255 – 260 a prodavati na 275 – 280…i to vam je skoro zicer!
Nije velik postotak al uvijek me razveseli.
LP
Činjenica je da imaju kratkotrajne financijske imovine cca 240kn po dionici. Jednog dana će se tržište sjetiti to vrednovati. Valjda onda kad taj novac potroše na plomin, Merkator, CO ili nešto četvrto. Ja dokupio danas. I još ću na ovim cijenama.
Ako ti je to šapnuo netko iz moćnih mirovinskih fondova, onda je to dobar potez, u suprotnom čisti gubitak vremena i ogromni oportunitetni trošak.
Neznam zašto mi je kolegice anći na pamet pao DDJH!!! Neznam!
lp
Držim da je krajniji rok za ulaganje tog silnog keša, prilika ima, samo Uprava treba imati mu.., osobno preferiram CROS, a ne bi imao ništa protiv ni HPB.
Ja bih imao protiv HPB (osim ako nije po atraktivnoj cijeni, a to ova na burzi sada npr. uopće mi se ne čini takvom).
Meni se sviđa marikultura, mislim da je to dobar projekt, da nam je još tako dobrih ali većih, u skladu sa veličinom Adrisovog investicijskog potencijala i to bi bilo sjajno! A turizam je kao cjelina dugoročno vjerojatno vrlo prikladna stvar, ali zaista želim da se vrlo značajno iskoraći i u neku novu, pametnu i veliku djelatnost. Nemoguće je malim projektima poput marikulture zadovljiti sve potrebe Adrisa (nemoguće je dovoljno velik broj takvih projekata voditi istovremeno) a niti je prikladno da turizam ostane jedina ozbiljna dodatna djelatnost, da se baš sve plasira tamo. Treba nam nešto pravo, nešto poput Končara i sl., što je konkurentno u izvozu, trajno održivo…