ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da ti netko zna odgovor na to pitanje ne bi bio ovdje.

Netočno, zadnji dan imatelja prava je bio 02.07.2010.

Lijep pozdrav svim forumašima!
Eto dvojim dal da krenem sa kupnjom ADRS-P, mišljenja sam da klizi prema 260.
Iskusni što mislite?

Nisam iskusan ali predlozio bi ti da nadjes bolju dionicu od ove a ako bas zelis ovu ulaz na 270 i nista vise .

lp

Možda malo pričekam sa ulazom, svakako će biti zanimljivo. [bye]

Navodi u tekstu su isključivo osobni stavovi autora

Malo upozorenje forumasima: na moje dionice krivo upisani kapital i rezerve , a samim tim i netocan P/B. Nije puno jedno cca 20 kn po dionici ali covjeka veseli.

Malo upozorenje forumasima: na moje dionice krivo upisani kapital i rezerve , a samim tim i netocan P/B. Nije puno jedno cca 20 kn po dionici ali covjeka veseli.

evo pa ispravi

P/B 0,67 ?
BVPS 408,52 ?

uspjeli smo slomit adris……puko je ko kokica ….

po meni ide na cca 220 …….

izgleda da nam prijeti politička nestabilnost jer drugog objašnjenja nema ,,,

Sad i tužbe za tdz. [bye]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Što se iza brda krije? [undecid]

Navodi u tekstu su isključivo osobni stavovi autora

E samo sam čekao da netko dovoede Adris u vezu sa pretvorbom TDZ-a [lol]
Ljudi, molim Vas malo uključite mozak kada bilo što ovakvo izjavite. Možda ste mladi kao i ja pa se ne sjećate vremna pretvorbe i privatizacije i sl., ali molim Vas malo proučiti povijest i saznajte kada se to događalo i tko s time bilo kakve veze može a tko ne može imati niti teoretski.

E samo sam čekao da netko dovoede Adris u vezu sa pretvorbom TDZ-a [lol]
Ljudi, molim Vas malo uključite mozak kada bilo što ovakvo izjavite. Možda ste mladi kao i ja pa se ne sjećate vremna pretvorbe i privatizacije i sl., ali molim Vas malo proučiti povijest i saznajte kada se to događalo i tko s time bilo kakve veze može a tko ne može imati niti teoretski.
[/quote]
nije to izmislio nitko sa foruma to je osvrta na ovaj text iz LIDERA u 14,32h koji je poslije 16h naglo obirisan .

http://www.liderpress.hr/Msg/Error.htm?aspxerrorpath=/default.aspx

eto kako su brzo obrisali objavu.
pitamj se zasto
[lol]

New Report

Close