Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Meni moje crtkarije pokazuju target 315kn… vidjet ćemo.
target i dalje vrijedi, nadam se da ste se ukrcali
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
evo
[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]
ja ne znam koji je bolji ali na p-a je tehnička vrištala kupi me na 280
A kako si onda zapeja u kešu cca 58%
305,sve počišćeno.žestoko je krenulo jutros,ask se raspao.stvarno bi mogao oko 315 malo predahnuti
Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity
i ovdje tišina,radi se
Kao da nitko nema ništa pametno za reći? Pa neću ovdje samo ja pametovati, da čujemo malo i druge.
Pišite – nešto pametno! (u zadnjim postovima sve neka trkeljanja o trgovanju, ajde malo da čujemo nešto fundamentalno!)
305,sve počišćeno.žestoko je krenulo jutros,ask se raspao.stvarno bi mogao oko 315 malo predahnuti
A da se ugrizeš za jezik ?
obožavam strvine-posebno ovce
A da se ugrizeš za jezik ?
[/quote]
A šta češ više reć pametnoga,
Ajde ovako, za jednu kupljenu dionicu dobiješ
cca 200kn keša
0,01 kvadrat sobe u Monte Muliniu
2 kutije duvana ronhill light
valjda sam sve pogodija
[angry] Zbog tebe i tvoje procjene u straaššššnom sam minusu . dužan si mi 200 dionica ADRS-P-A " ! [lol] [lol] [lol] [wink]
Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?