Khm, ovo je zanimljivo:
http://seebiz.eu/bih/tvrtke/vlada-federacije-bih-ipak-prodaje-udjele-u-12-najvecih-drzavnih-kompanija,44189.html
Hoće li se TDR javiti na natječaj… bit će zanimljivo vidjeti. Činjenica da su krenuli drugim putem, ali obzirom da ovako stvar zaokruživanja tog tržišta može biti okončana brže i lakše… možda ima smisla!
Još će na kraju jednoga dana TDR imati veći tržišni udio u BIH nego li u samoj RH 😛
Ja sam sebe pohvali što zamijeni DLKV za ADRS ….[angry]
izgleda da će se moć za R-A mijenjat ….
Konj ….
evo nije me bilo na forumu ni uz kompjuter par dana.treba se nekad malo i isključiti i sa distance gledati burzu a ne svaki dan impulsivno reagirati.
da se nadovežem na kolege,na adrs-p se jasno vidi da netko štopa rast malo jači i akumulira,sad je pobjegla cijena na 290 i pokušavaju je održavati na 275-280.drugi tjedan bi se oko ine trebala smiriti situacija i očekujem da će adrs ući u fokus ,sa volumenima i probijanjem 300 kao točke otpora.
fina akumulacija
Preko 2000kom na bidu iznad 280kn [thumbsup]
ma to je nebitno
ali tehnicki izgleda vrlo mocno
Sve to je nebitno za nas koji smo unutra, ali oni koji se tek krcaju, neka gledaju cijene, omjere cijena R-A i P-A (već su opet atraktivni za R-A) i potrude se kupiti dok se još može po ovakvim cijenama. Ova preporuka je upućena primarno našim mirovincima koji unatoč likvidnosti ipak ne mogu kupiti tek tako koliko žele. Evo sad je zgodno za daljnje krcanje R-A, pa kada se cijene opet malo raziđu onda bi se moglo P-A itd. Onaj mirovinac koji bi ADRS postavio na današnje im mjesto HT-a u portfelju, kao dionica "stup" oslonac, taj bi dokazao da dugoročna sigurnost svojih članova je ono na što primarno misle, a špekulacije kao ovo sa Inom da im nije jedini posao koji znaju raditi.
ja ne znam koji je bolji ali na p-a je tehnička vrištala kupi me na 280
ja ne znam koji je bolji ali na p-a je tehnička vrištala kupi me na 280
Daj javi kad bude vrištala za prodaju, može?
Preko 2000kom na bidu iznad 280kn [thumbsup]
Ima li potrebe da odgovaram na vašu p.m.?