ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.businessinsider.com/citi-downgrades-tobacco-stocks-2011-1
predviđaju potpuno nestajanje pušenja do 2050.

skinuto 1000 komada s prodaje na 280…

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

skinuto 1000 komada s prodaje na 280…

dva puta!

Ajd da je i ovo čudo krenulo , bilo je i vrijeme.
Usput zadnji put na 280 KN smo bili u 6 mj. i dok su neka lošija td odradila i 30% mi se tek vraćamo na startne pozicije …
26.04.2010. max. 318,99 KN … ujedno najveća u 2010.

Uglavnom moj DLKV sa ulaznom 230 je ovo prepišao , pa sam malo pojačao ADRIS ….ko što sam najavio … moram se malo pohvalit….
Dobar rast odradila i ZABA (+ dividenda skoro 10%) i ona prelazi ADRS i tu ću pojačat čim se desi ….

E sad sve zavisi od FI , kako će se cijena ADRSA odvijat …
Sad je i ovih 10% Podravke opet aktualno …
I kako sam razumio možda je i ADRIS kupovao INU?

Uglavnom ove MIL. napokon planioraju uložit ove godine , jbg dno nisu pogodili pa će plaćat skuplje,
al što je tu je ….

smanjuje se minus.......

Ajd da je i ovo čudo krenulo , bilo je i vrijeme.
Usput zadnji put na 280 KN smo bili u 6 mj. i dok su neka lošija td odradila i 30% mi se tek vraćamo na startne pozicije …
26.04.2010. max. 318,99 KN … ujedno najveća u 2010.

Uglavnom moj DLKV sa ulaznom 230 je ovo prepišao , pa sam malo pojačao ADRIS ….ko što sam najavio … moram se malo pohvalit….
Dobar rast odradila i ZABA (+ dividenda skoro 10%) i ona prelazi ADRS i tu ću pojačat čim se desi ….

E sad sve zavisi od FI , kako će se cijena ADRSA odvijat …
Sad je i ovih 10% Podravke opet aktualno …
I kako sam razumio možda je i ADRIS kupovao INU?

Uglavnom ove MIL. napokon planioraju uložit ove godine , jbg dno nisu pogodili pa će plaćat skuplje,
al što je tu je ….

vjerujem da fondovi vraćaju u fokus adrs.to se vidi po današnjem trgovanju.
vrlo lako drugi tjedan na 300.
red je da i ovo odradi prema gore.

Evo kako je to izgleda u malih trgovaca.

nije dobro, no pitanje je koji je udio u prometu TDR imaju ovi mali. Možda u TDR-u nisu vjerovali u ovakav rasplet situacije. No, cigarete za pušača su kao Hajduk ili Dinamo za navijača. Puši iste ili jeftinije kada nedostaje novaca. Tako da to može biti dvosjekli mač i malim distributerima, da zbog cigareta potrošači počnu kupovati i drugu robu na nekom drugom mjestu.
No najbolje bi bilo da ih posjedne neko poput Čobankovića i pronađe najbolje rješenje.
Dok see dva svađaju, treći profitira.

Ja sam sebe pohvali što zamijeni DLKV za ADRS ….[angry]
izgleda da će se moć za R-A mijenjat ….

smanjuje se minus.......

Meni moje crtkarije pokazuju target 315kn… vidjet ćemo.

Adris je u mjesec dana porastao tek 7% dok je npr Ddjh odradio preko 87%, Belje odradilo 60%, Adpl, Viro, Vdkt, Tisk preko 30% itd

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Te dobre dionice baš ne voli masa ?

obožavam strvine-posebno ovce

Koliko je to počišćeno s prodaje?

Koliko je to počišćeno s prodaje?

na 290 jos ima 2000 kom…

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Te dobre dionice baš ne voli masa ?

zato ju vole fondovi.

New Report

Close