Pitanje je dali su uopce usli u kupnju INE .
Da je informacija tocna nebi ovako tonula cijena
Naravno da je pitanje, sve su ovo špekulacije (ali zasnovane na događajima proteklih dana), muđutim kako to misliš da je točna ne bi cijena tonula??
Pa ovdje je upravo najlogičnije obrazloženje zašto cijena tone to da ljudi "osuđuju ulazak u ovu akciju sa Inom", jer većina ljudi misli da je ulazak u ovu igru sa Inom za Adris glupost, da gubi novce… dobro možda se radi baš o tome, "nisu ušli, ali svi misle da jesu… pa zato cijena pada" – kako god mislim da je stvarno najbolje smiriti se i čekati razvoj situacije.
Prvo "pobidariš" pa zabetoniraš ask sa par tisuća kom. Uplašiš imatelje dionica i onda skupljaš po bidu.
Već viđeno (stara fora, sa kojom sam se i sam često koristio)
Adris demantira da je kupio 20.000 dionica Ine, kupac još nepoznat
Adris grupa nije uključena u kupovanje Ininih dionica", objasnio je u telefonskoj izjavi glasnogovornik Adris grupe Predrag Grubić.
Sve to stoji, ali što ako mirovinci kupuju inu, a u narednim danima prodaju druge dionice kako bi oslobodili dodatna sredstva za kupnju ine? U tom slučaju druge dionice gube višestruko na vrijednosti jer se samo dio novca od kupnje ine vraća na tržište kapitala, a drugi dio ostaje kod ljudi koji ne trguju dionicama.
Adris grupa nije uključena u kupovanje Ininih dionica", objasnio je u telefonskoj izjavi glasnogovornik Adris grupe Predrag Grubić.
I neće? Onda je očito propao dogovor… A ovi što sad rasprodaju dionicu mogu odahnuti, nemaju se čega bojati 🙂
To je dobro za adris…….ali, tko onda kupuje??? Opet "Pajdo"?
Ovo nije ništa drugo nego omogućavanje odabranima kupnje jeftinih dionica Adrisa sa kešom oslobođenim od prodaje INE. Koristi se metež, a majstori iz fondova koji rodijacima prodaju dionice će ionako proći bez sankcija.
Već viđeno, i gledat ćemo opet.
Prvo "pobidariš" pa zabetoniraš ask sa par tisuća kom. Uplašiš imatelje dionica i onda skupljaš po bidu.
Već viđeno (stara fora, sa kojom sam se i sam često koristio)
tako je a sve što ti treba za to je šaka dolara [lol]
Dajte nek netko više ovom dvojcu što se preskače na asku skrati muke….