Tema je zamrla zbog toga što ovdje prevladavaju sitni špekulanti,njima je teško na ovoj dionici napucavati cijenu kao na Ledu.Neka na Adrs naprave PBv x 3
Kolega, Ledo vam kukupje PBZ mirovinski fond i ZABA skrb koji je iza Agrokora najveći subjekt u vlesničkoj strukturi. Dokle mislite ispadati smiješni da špekulanti napucavaju LEDO?
Što se tiče PA varijante Adris dionice, sve je više velikih investitora uvidjelo da su izvarani i zato ne jenjava pritisak na prodaji.
O podcijenjenosti RA varijante dionice možemo rasprvaljati.
A što se tiće 3 X BV… žao mi je kolege, ali te su multiple rezervirane isključivo za DELUXE kompanije iz koncerna poslovnog genija g.Ivice Todorića.
Adris pa mora biti diskontiran upravo zato kaj je PA…usporedivati ledo i adrsje kao usporediti Enterprise sovereign klasenterprise sovereigne (ledo) i njemačku štuku iz drugog svjetskog rata (adrs PA)
Vi kao dionicari adrs-p-a imate jedino pravo na raspodjelu dobiti, nikakva druga prava
Da li bi ADRIS mogao pomoći Agrokoru?
Da li postoje kakve financijske poteškoće?
Koja su Vaša stvarna prava (utjacaj) u firmama u sklopu Agrokorovih firmi? Usporedba Todorić-R-A s ADRIS -P-A!
pajo nemoj se nervirat…
Adris -r-a i sam kupujem, al P-A….JOK
zašto?
Dividenda ista
likvidnost kod p-a bolja
Pa baš zato
zato kaj zelim imat prava na sve a ne samo na raspodjelu dobiti
a podijele dobiti -nema(ili je smiješna). čista prevara. obećanje ludom radovanje.
ADRIS R-A: ok kupnja
ADRIS P-A: PREVARA
@Wanderlei
?
r-a je skuplja
Patak, ali P-A nije "dionica". Ljudi pa dajte si bar inteligentnog pročitajte, sve vam piše.
pa to i mislim. Eto ti imaš r-a, pa zašto nisi uspio izboriti više od 7 kn. Znači meni je bolje dionicu platiti 10% manje za istu dividendu i veći promet. Istina jednog dana bi tvoja r-a mogla poskočiti značajnije spram p-a, makar sklon sam Lynx-ovom razmišljanju što se tiče toga. Možda dođe do prodaje jednog segmenta ADRIS-a ali cijelog Adrisa ne vjerujem. Tu je i istarski ponos prisutan.
@Wanderlei
?
r-a je skuplja
Nisi me razumio.Govorio sam o tome da nekima više paše manja likvidnost.Što se tiče P-A ili R-A i toga da je ADRS P-A prevara, to se može reći za svaku P-A poluobveznicu u slučaju malih investitora.
Mali investitor nema nijedan razlog za kupovinu povlaštene dionice umjesto redovne.Kod velikih je tto već drugi slučaj
[smiley]