ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tema je zamrla zbog toga što ovdje prevladavaju sitni špekulanti,njima je teško na ovoj dionici napucavati cijenu kao na Ledu.Neka na Adrs naprave PBv x 3

Kolega, Ledo vam kukupje PBZ mirovinski fond i ZABA skrb koji je iza Agrokora najveći subjekt u vlesničkoj strukturi. Dokle mislite ispadati smiješni da špekulanti napucavaju LEDO?

Što se tiče PA varijante Adris dionice, sve je više velikih investitora uvidjelo da su izvarani i zato ne jenjava pritisak na prodaji.

O podcijenjenosti RA varijante dionice možemo rasprvaljati.

A što se tiće 3 X BV… žao mi je kolege, ali te su multiple rezervirane isključivo za DELUXE kompanije iz koncerna poslovnog genija g.Ivice Todorića.

I'LL BE BACK

Adris pa mora biti diskontiran upravo zato kaj je PA…usporedivati ledo i adrsje kao usporediti Enterprise sovereign klasenterprise sovereigne (ledo) i njemačku štuku iz drugog svjetskog rata (adrs PA)
Vi kao dionicari adrs-p-a imate jedino pravo na raspodjelu dobiti, nikakva druga prava

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Da li bi ADRIS mogao pomoći Agrokoru?
Da li postoje kakve financijske poteškoće?
Koja su Vaša stvarna prava (utjacaj) u firmama u sklopu Agrokorovih firmi? Usporedba Todorić-R-A s ADRIS -P-A!

pajo nemoj se nervirat…
Adris -r-a i sam kupujem, al P-A….JOK

zašto?
Dividenda ista
likvidnost kod p-a bolja

zašto?
Dividenda ista
likvidnost kod p-a bolja

Pa baš zato

zato kaj zelim imat prava na sve a ne samo na raspodjelu dobiti

@Wanderlei
?
r-a je skuplja

a podijele dobiti -nema(ili je smiješna). čista prevara. obećanje ludom radovanje.

ADRIS R-A: ok kupnja
ADRIS P-A: PREVARA

I'LL BE BACK

@Wanderlei
?
r-a je skuplja

Patak, ali P-A nije "dionica". Ljudi pa dajte si bar inteligentnog pročitajte, sve vam piše.

I'LL BE BACK

pa to i mislim. Eto ti imaš r-a, pa zašto nisi uspio izboriti više od 7 kn. Znači meni je bolje dionicu platiti 10% manje za istu dividendu i veći promet. Istina jednog dana bi tvoja r-a mogla poskočiti značajnije spram p-a, makar sklon sam Lynx-ovom razmišljanju što se tiče toga. Možda dođe do prodaje jednog segmenta ADRIS-a ali cijelog Adrisa ne vjerujem. Tu je i istarski ponos prisutan.

@Wanderlei
?
r-a je skuplja

Nisi me razumio.Govorio sam o tome da nekima više paše manja likvidnost.Što se tiče P-A ili R-A i toga da je ADRS P-A prevara, to se može reći za svaku P-A poluobveznicu u slučaju malih investitora.
Mali investitor nema nijedan razlog za kupovinu povlaštene dionice umjesto redovne.Kod velikih je tto već drugi slučaj
[smiley]

New Report

Close