ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je…dividenda od 7kn:) Doduše, sa sada[njom cijenom to je sasvim pristojna dividenda!

ja očekujem oko 8 kuna po komadu

Kada se održava skupština.Koji je zadnji dan za kupnju dionica da bi se imalo pravo na dividendu?

Kada se održava skupština.Koji je zadnji dan za kupnju dionica da bi se imalo pravo na dividendu?

Kada se objavi u N.N. i webu ZSE,za sada još ništa,zašto???

obožavam strvine-posebno ovce

nije još izašao poziv za skupštinu

prošle godine je skupština bila 19.5.

pretprošle 27.5.

2006. je bila 12.5

ne znam koji su razlozi da ove godine sve toliko kasni

moguće je da nas očekuje neko iznenađenje

koje otvaranje na P-A

netko nešto zna

Ajd bankarski Lo..vi piknite jos malo, zadrzite ga iznad 200 MA, dosta ste se nakrali.

Kako duboko ce te ga natrag zabit? 125kn???

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

"Zadnji dan" je svaki dan, bez obzira na dividednu. Vidiš da ti je već od dna (133,00 kn) do sada (238,00 kn) "pobjeglo" 79 %, a do book-a ima još narednih 60 %, ako nešto čekaš, neki određeni dan… pitanje da li ti bilo kakva dividedna to može nadoknaditi 😀

Jer, koliko god mi svi naslučivali da "netko možda nešto zna" obzirom na ovo ludovanje cijene, rast daleko iznad CROBEX-a…. činjenica je da za ADRS dok je ispod BVPS stvarno ne bi trebao baš nikakav povod za rast, neka raste svaki dan po 10 %, dok ne prijeđe BVPS, ne bi se nitko trebao čuditi niti pitati zašto raste, raste jer je "gore" prirodeno mjesto dionice ADRS-P-A. Sve ispod BVPS je potpuno neprirodno i nenormalno, bez obzira na stanje TK kod nas i vani.

"Zadnji dan" je svaki dan, bez obzira na dividednu. Vidiš da ti je već od dna (133,00 kn) do sada (238,00 kn) "pobjeglo" 79 %, a do book-a ima još narednih 60 %, ako nešto čekaš, neki određeni dan… pitanje da li ti bilo kakva dividedna to može nadoknaditi 😀

Samo mojim dragim HR. sugradjanima:

Pitali poznatog USPJESNOG investitora na burzi:
– Da li imate neku tajnu za tako uspjesnu zaradu na Dionicarskom trzistu?

– Ne niti govora cak se ne mogu nicim ni pohvaliti. NIKAD nisam kupio po NAJNIZOJ cijeni, a UVIJEK sam prodao PRERANO!

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

hehe to sam ja 🙂 kupio po 177, prodao po 209.. ajd ostavio sam par komada za svaki slučaj :)..

moja uspješnost se ogleda u tome da imam puno manji minus nego većina koju znam [lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Kolega slažem se sa Vama, morat će pod hladan tuš. Nerealno je očekivat nakon ovakvog skoka još jedan takav skok !

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

pa ja si nekak mislim da bi mogla i do 300 ako vjetar bude povoljan.. al nisam baš toliko siguran da krenem u kupnju kad sam več prodavao po 209 🙂

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ja sam izašao po 180 a onda opet ušao po 210, mislim da potencijala za rast ima s obzirom koliko rastu neke dionice koje su po fundamentima daleko od Adrisa. 300 se čini kao dobar target za bližu budućnost. A dugoročno je book ono što se traži [thumbsup]

New Report

Close