ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

NO imenovao Upravu Adris grupe

Nadzorni odbor Adris grupe (ZSE:ADRS-R-A i ZSE:ADRS-P-A), na sjednici održanoj u ponedjeljak u Rovinju, imenovao je dosadašnjeg predsjednika Uprave, mr. Antu Vlahovića, predsjednikom Uprave Adris grupe.

Istodobno, na prijedlog predsjednika Uprave, Nadzorni je odbor imenovao dosadašnje članove (Plinio Cuccurin, Branko Zec i Želimir Vukina) članovima Uprave Adris grupe. Mandat predsjednika i članova uprave traje četiri godine
http://seebiz.eu/hr/analize/zagrebacka-burza-crobex-potonuo-najnize-od-12.-studenog-2004.,38304.html

Lijepo ovi veliki lupaju po bidu. Ja dana opet dokupljivao po 150, nadam se da uz ovakvu kupnju ova dionica ne može još puno dolje!!!

što znači ovaj veliki promet ….bježanje ili prilika za kupovinu?

Kune nisu problem, kuna nema

što znači ovaj veliki promet ….bježanje ili prilika za kupovinu?

i jedno i drugo, zavisi kako na to gledaš. [lol]

sutra je novi dan.

Lijepo ovi veliki lupaju po bidu. Ja dana opet dokupljivao po 150, nadam se da uz ovakvu kupnju ova dionica ne može još puno dolje!!!

Što znači: "opet dokupljivao po 150" ? kad se to prije moglo kupit po 150, tek je danas 150? [lol]

sutra je novi dan.

Usput, jel mi netko može reći kolika je bila dividenda prošle godine na ADRS, obzirom da ga nisam imao pa ne znam.

sutra je novi dan.

7 kuna [cry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

@Vinski
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

7 kuna [cry]

ja bi bio zadovoljan sa 10 kn, a mislim da ADRS ima prostora za to.

sutra je novi dan.

Gledajuci koliku su dividendu dijelili prije(cca oko 3.5%), s obzirom na vrijednost dionice u tom trenutku, nekako sumnjam u tih 10kn(recimo oko 7% sada). Iako se to ne gleda tako, ali ovako lajicki, hm….mozda i ima uporiste.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Što znači: "opet dokupljivao po 150" ? kad se to prije moglo kupit po 150, tek je danas 150? [lol]
[/quote]
– pa 150,00 kn je bilo: 31.7.2003., protrgovano 11.100 dionica, možda je kolega tada nešto upiknuo 😀
– a prošlo je i nekih 6.500 komada po 152 kn par dana poslije…

krivo sam se izrazio… ovih dana sam dokupljivao po 170, pa po 160, pa sad opet po 150 dokupljivao :)… na to sam mislio

New Report

Close