Adris grupa d.d.: dividenda sedam kuna po dionici
ZAGREB – Dioničarima Adris grupe d.d. bit će isplaćena dividenda od 7 kuna po dionici iz neraspoređene zadržane dobiti ostvarene poslovanjem tvrtke zaključno s poslovnom 2000…. [thumbsup]
Em ti prinos na ulaganje. Dividenda od 1.6% na dionici koja je čista -cash cow- i imaju na računu ogromne količine casha. A jesu šktri… [yawn]
Em ti prinos na ulaganje. Dividenda od 1.6% na dionici koja je čista -cash cow- i imaju na računu ogromne količine casha. A jesu šktri… [yawn]
Ne bi se tako izrazio, mislim da je bolje da novac iskoriste za buduće akvizicije, kako bi kompanija mogla ostvarivati još bolje poslovne rezultate, te se nadam u budućnosti; proporcionalnom povećanju dividende.
Ne bi se tako izrazio, mislim da je bolje da novac iskoriste za buduće akvizicije, kako bi kompanija mogla ostvarivati još bolje poslovne rezultate, te se nadam u budućnosti; proporcionalnom povećanju dividende.
Sa stanovišta uprave to stoji, ali sa stanovišta nas ulagača, to je najgora politika koju može neka tvrtka voditi prema investitorima. Dobar primjer je ERNT. [sad]
Sa stanovišta uprave to stoji, ali sa stanovišta nas ulagača…
Članovi uprave Adris grupe ujedno su njeni najveći dioničari/ulagači.
”Krava za mlijeko,
Kokoš za jaje,
Tako i dionica, do vraga, za dividende!”
– rekao je John B. Williams u svome djelu ”The Theory of Investment Value”
I ja se slažem s Askom kad je riječ o dividendi.
Mogli su ipak to malo podebljati ovaj put.
sve je pod kontrolom,buduće akvizicije su jamac daljnjeg održivog rasta,dionica je stabilna,i vrijeme će učiniti svoje…
”Krava za mlijeko,
Kokoš za jaje,
Tako i dionica, do vraga, za dividende!”
– rekao je John B. Williams u svome djelu ”The Theory of Investment Value”
I ja se slažem s Askom kad je riječ o dividendi.
Mogli su ipak to malo podebljati ovaj put.
Slažem se i ja. Just this one time kada je sve otišlo kvragu da pokažu da imaju osjećaja za situaciju i nas male ulagače. [smiley]
A opet, ajmo se nadat da imaju opake planove za širenje baš sad, pa neka naprave nešto pametno sa svim tim cashom. Dokupio sam još ADRS-P-A neki dan i bolje bi im bilo da ne požalim. [smiley]
Preporuka HAAB: Kupiti dionicu Adrisa!
ZAGREB – Analitičari HAAB procjenjuju ciljanu cijenu povlaštene dionice Adrisa na 558 kuna, a redovne na 684 kune, a u valuaciju ulazi udjel u Tisku koji donosi ‘značajne gotovinske pozicije’ [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [wink] Ovo je prva dobra preporuka koju podržavam [thumbsup]
Preporuka HAAB: Kupiti dionicu Adrisa!
ZAGREB – Analitičari HAAB procjenjuju ciljanu cijenu povlaštene dionice Adrisa na 558 kuna, a redovne na 684 kune, a u valuaciju ulazi udjel u Tisku koji donosi ‘značajne gotovinske pozicije’ [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [wink] Ovo je prva dobra preporuka koju podržavam [thumbsup]
ajojjjj mila majko………. sutra smo odmah na otvaranju ispod 400 kn [bye]
Ajmeee što ne volim kad oni daju preporuku kupiti. [angry]
Kupio sam neki dan, a sad zbog njih ću biti u napasti da prodam. Bilo bi zanimljivo proći kroz njihove analize i vidjeti koliko puta su drukali i s kojim ishodom.