ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neto dobit duhanske divizije Adrisa 523 milijuna kuna

28.02.2008

Vaš link

Ovaj podatak na nisam napisao ja nego je to informacija iz Poslovnog,te se stvarno radi o kosolidiranoj dobiti
Adris grupe a ne TDR.Ipak imammo 2oo mil.kuna dobiti manje.Karta kanta.

becho: ” Neto dobit duhanske divizije Adrisa 523 milijuna kuna 28.02.2008 Vaš link ” Ovaj podatak na nisam napisao ja nego je to informacija iz Poslovnog,te se stvarno radi o kosolidiranoj dobiti Adris grupe a ne TDR.Ipak imammo 2oo mil.kuna dobiti manje.Karta kanta.

Lopina citaj bolje,

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

[cool][thumbsup] Danas bi trbao biti dan Adrisa kao što smo imali dan Veterine i HT-a. Znači kupnja Adrisa-p-a.
[thumbsup][thumbsup]TDR ostvario deset posto veće prihode i otvara ured u Dubaiju

Tvornica duhana Rovinj, koja posluje u sklopu Adris grupe, ostvarila je tijekom 2007. godine prihode u iznosu 2,18 milijardi kuna, što je deset posto više u odnosu na 2006. godinu. Neto dobit rasla je 3,8 posto i prema preliminarnim rezultatima iznosi 523 milijuna kuna.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Vaš link

kad je netko sposoban. svaka čast. sad u napad na drugo mjesto

Vaš link

kad je netko sposoban. svaka čast. sad u napad na drugo mjesto

[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Vaš link kad je netko sposoban. svaka čast. sad u napad na drugo mjesto

ja se nadam da je i Mesić nešto dogovorio u Libiji …

Cookie Monster

Je ali za Našice cement

Prvo sam se kajao sto sam prodao HT i usao u ADRIS. Sada sam i bez obzira na dividendu HT od 30 HRK SRETAN i OPTIMISTICAN sto sam u ADRISu!
Zasto? E, pa racunajte. Svi koji se sada raduju dividendi na HT nisu ni svijesni koliko ce HT vrijediti poslije “ex-dividend. day” , pa kada krene prodaja braniteljskog fonda udjele HT, pa kada krene prodaja bivsih i sadasnjih zaposlenika HP i HT-a koji dionice dobivaju “za djaba”,pa uobicajni pritisak trzista na prodaju… Jaooooo si ga njima sto ce ih snaci! Jadna je ona tvrtka koja sav svoj dobitak podjeli u “bijeli svijet i okolo”…
Dobro kaze W. Buffet- “svaki dolar koji ne rasporedite u dividendu- vec ga pametno i znalacki investirate u firmu-dvostruko Vam se vraca.”
Da mi predjemo na ADRIS. ADRIS-ova uprava izvrsno radi,ima dobru projekciju poslovnih poteza za buducnost,sire se i imaju viziju.Ulazu u turizam koji je-ruku na srce-najveca hrvatska perspektiva u buducnosti i sadasnjosti.
Eto,puno bi mogao pisati o ovoj dionici-moj je savijet- NADOKUPLJUJTE na ovim razinama cijene a dionica ce bez problema preci vrijednost od 600 HRK!
Nazalost,ne tako prebrzo ali jednoga dana sigurno hoce.
Sretno strpljivima i pametnima ADRIS-ovcima!!! [thumbsup]

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Prvo sam se kajao sto sam prodao HT i usao u ADRIS. Sada sam i bez obzira na dividendu HT od 30 HRK SRETAN i OPTIMISTICAN sto sam u ADRISu! Zasto? E, pa racunajte. Svi koji se sada raduju dividendi na HT nisu ni svijesni koliko ce HT vrijediti poslije “ex-dividend. day” , pa kada krene prodaja braniteljskog fonda udjele HT, pa kada krene prodaja bivsih i sadasnjih zaposlenika HP i HT-a koji dionice dobivaju “za djaba”,pa uobicajni pritisak trzista na prodaju… Jaooooo si ga njima sto ce ih snaci! Jadna je ona tvrtka koja sav svoj dobitak podjeli u “bijeli svijet i okolo”… Dobro kaze W. Buffet- “svaki dolar koji ne rasporedite u dividendu- vec ga pametno i znalacki investirate u firmu-dvostruko Vam se vraca.” Da mi predjemo na ADRIS. ADRIS-ova uprava izvrsno radi,ima dobru projekciju poslovnih poteza za buducnost,sire se i imaju viziju.Ulazu u turizam koji je-ruku na srce-najveca hrvatska perspektiva u buducnosti i sadasnjosti. Eto,puno bi mogao pisati o ovoj dionici-moj je savijet- NADOKUPLJUJTE na ovim razinama cijene a dionica ce bez problema preci vrijednost od 600 HRK! Nazalost,ne tako prebrzo ali jednoga dana sigurno hoce. Sretno strpljivima i pametnima ADRIS-ovcima!!! [thumbsup]

A osim toga ove godine ne trose na:
– sudske troskove,
-ne otvaraju nikakvu novu dobrotvornu nakladu
– ne poklanjaju drzavi nikakvu zgradu “TDZ-a”
– na placaju dolazak Jack Welch-a
Pa ce moci konacno pokazati sta ih je on to naucio prosle godine. Ocekujte IZNENADJENJE

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

osobno imam i HT i ADRS i nije mi žao niti jednog ulaganja. Glpo je govoriti koliko će vrijediti Ht na “ex-dividend. day” kada ne znamo ni koliko će vrijediti na zadnji dividendni dan. To može biti 20 kuna više nego danas. U svakom slučaju, realna vrijednost dionice je adn poslije 29,56 kuna manja.

Što se tiče vrijednosti ADRS-a i cijene od 600 kuna po dionici bez gledanja vremenskog horizonta jednostavno nema smisla. Što meni znači ako vrijednost dionice raste 5-6% godišnje. Trenutno to znači katastrofu jer je toliki prinos na oročenu štednju bez ikakvog rizika.

[cool][thumbsup] Istina je da su Adris i INA visokolikvidne stabilne i podcijenjene dionice.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Fokus ulagača na blue chip dionicama

Na Zagrebačkoj burzi danas se očekuje nastavak trendova iz proteklih dana – niski prometi i stagnacija Crobex indeksa, dok ulagači iščekuju nova financijska izvješća kompanija za prošlu godinu[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close