ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imaju gotovine na racunu 300Kn po dionici. Dobro si rekao, panjevi bi to konacno trebali nekuda i uloziti. Koliko im samo vrijedi udio u Tisku i duhanu i jos kojegdje?

Čitao sam prije cca desetak dana u novinama da se u općinama Bale u Istri pokreće ogromno ulaganje u elitni turizam. radi se o milijardama kuna. jedan od nositelja projekta je član uprave Adrisa. ne znam kako se zove, ali ima talijansko ime i prezime. iako se nigdje ne spominje adris, ne bi bilo iznenađenje da u to uđu jer sumnajm da mogu ući u igru oko lng-a

Dotični se zove Plinio Cuccurin. Adris u Bale neće ići u ovoj fazi. Imaju i tako dovoljno velikih investicija s Maistrom (2 milijarde kuna) – trenutno su vrlo aktivni u elitnoj zoni rovinjskog turizma Monte mulini-Lone), a krenuli su i u stanogradnju s Abiliom d.o.o. http://www.abilia.hr/

Ignore: KressoM, delux

Evo i K/P. Uopće ne izgleda loše. Očito ćemo se prije rasta još kraće vrijeme vrtiti oko 410 kn :

K:
411,01 125
411,00 130
410,00 26
409,00 15
408,51 100
408,20 20
408,10 150
408,02 100
408,00 1,300
407,90 56

P:
413,00 100
413,90 53
414,00 499
415,00 299
423,90 55
423,99 250
426,50 60
429,96 202
430,00 46
435,00 125

Ignore: KressoM, delux

Tržištu nedostaje svježeg keša i zato se ADRS trži na ovim razinama. To trenutno vrijedi i za dosta drugih dionica.
Čini mi se da ništa ne može podići ovu dionicu gore u ovom trenutku. Ali zato, ako dobijemo pozivnicu za NATO u travnju, onda dolazi rast. Moj target je 545 kuna do ljeta. Tu ćete moći naći moj nalog na prodaji.

tvoj target je moja 0

j

tvoj target je moja 0 j

nadam se da neću i ja za koji mjesec tako napisati.

Čini mi se da je onaj uzlet na adrisu bio je samo priprema za iskrcavanje velikih riba!

čudni se ovdje sveci slave....

Tržištu nedostaje svježeg keša i zato se ADRS trži na ovim razinama. To trenutno vrijedi i za dosta drugih dionica. Čini mi se da ništa ne može podići ovu dionicu gore u ovom trenutku. Ali zato, ako dobijemo pozivnicu za NATO u travnju, onda dolazi rast. Moj target je 545 kuna do ljeta. Tu ćete moći naći moj nalog na prodaji.

čini mi se da adris je trenutno u boljim rukama nego prošle godine, nalozi su rjeđi i razmak je puno veći .. znači ako bubneš milju kuna u adris rast je 5% … imaju uvijete za sve što požele ali da su stručnjaci daleko od toga .. pa to što Maistra gradi je koma, neki hladni hoteli, kvaliteta izrade loša, pločice na bazenima im otpadaju …. itd itd . , stanogradnja je mali dio i vidim neide baš. Mislim da nisu dorasli velikim stvarima … tako mi se bar čini, no volio bi da nisam u pravu

Cookie Monster

Što ste se danas raspisali na adrisu.[smiley]
Kod adrisa je sve u savršenom redu, jedino što ga koči je stanje na svjetskim tržištima (a koje se oporavlja), nepredvidivost oko Kosova (fondovi čekaju rasplet situacije – treba znati da Adris izvozi kod istočnih susjeda), konzistentni medijski linč (duhanska mafija – Poduvnjak, blatinica i ostalo, plaćanje trgovcima da ističu njihove proizvode), uvođenje zakona o zabrani pušenja na javnim mjestima (o čemu smo raspravljali i zaključili da neće gotovo nimalo utjecati na prodaju cigareta – sjetitie se samo članka na lideru) i … Dodajte ako sam što zaboravio.
Ne znam što će ljudima novo izvješće? U što ih treba uvjeriti. Dobit i prihodi u tri kvartala su veći od prošlogodišnjih godišnjih prihoda i dobiti. Istaknuo bih da nema nikakvih izvanrednih prihoda i dobiti.
Nekako sam najviše siguran u ovu dionicu (iako je budućnost nepredvidiva[wink])

I još nešto. Saladin i još neki stalno dovode u pitanje sposobnost menadžmenta adrisa. To je jedan interni faktor koji bismo mogli dovesti u pitanje.
Možemo se buniti, ali rezultati pokazuju da rade dobar posao, makar, slažem se ima mjesta za napredak (kada nema?).
Imaju mnogo novaca, to svi znamo, ali ne investira se, a svi znamo da rast dolazi iz novih projekata. Siguran sam da uprava ima rješenja, pa nisu ni oni bedasti i znaju da novac sam po sebi kroz vrijeme nosi gubitak.
Od kuda ti informacija da su im objekti koje su sagradili katastrofa?[huh]

bio u jednom od noivih hotela, koma mi je, ali to je osobni stav … prošo sam i nešto hotela po vani i mislim da ovo nije dobro kako oni rade, … ništa autentično, ko enterprise … ali sklepano pre brzo i neke stvari se raspadaju …. ali to nije bitno, bitno je da počnu isplaćivati dividendu dostojnu firme, to im zamjeram jakoooo.

Cookie Monster

New Report

Close