Ma, ja sam stvarno optimistican u pogledu ADRISA! Dobro da se dogodila ova “katastrofa” ( katastrofa je bolji naziv- a tkz. korekcija je po mojemu misljenju naziv kada dionice se “korigiraju ” 2% a ovo je blago receno- katastrofa.)
Zašto kažem da je dobro. Zato što ce investitori na hrvatskom tržištu kapitala napokon shvatiti da se kupuje prije svega dionica i s njom se kupuje -FIRMA a oni koji su kupovali “MOŽDA će biti dokapitalizacija,MOŽDA će se nesto privatizirati,MOŽDA će se nešto prodati, MOŽDA će se nešto kupiti,MOŽDA,MOŽDA,MOŽDA… su sada gdje jesu. Žao mi je. Na trzištu se mora znati što je BLUE CHIP, što je “solidna” firma, što je “dobra” firma a što je sranje!
ADRIS je hrvatski SUPER BLUE CHIP, to će investitori uskoro shvatiti. To sam pokušao objasniti na forumima od drugih dionica pa sam bio ispljuvan,izvrijeđan,omalovažen i skoro su me ljudi htjeli istuci da me moderator nije “spasio”. Hvala mu.
Sada samo strpljivo sa ADRISOM. Nadokupjujte prije nego li nam ADRISOVE dionice pokupe “veliki”, fondovi,stranci i tko zna tko ne. Po mojem mišljenju, do razine od 550 HRK je pristojna cijena za “ulazak” jer po nekim analizama “realna” vrijednost ADRISa je oko 647 HRK +
Dobro, tržište će reći svoje. Naravno.
SRETNO ADRISOVCI!
dioničar
korisnik od: 10.02.2006.
USA burze sve u zelenom.
To je lijepo za čuti i još k tomu Adris -p-a jedna od najboljih i najlikvidnijih dionica očekujem siguran rast.[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Adris 430 idemo i dalje.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Veselis se kao da je 530 ili jos bolje 630. No jos je duuuugi put do tamo.
Prerano je za bilokakve dublje diskusije i komentare.
Niti 3,90 % nije za baciti pametnog čovjeka i male stvari čine sretnim.[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
ja sam danas pokušao uloviti na 411, novi target je 420. Glupo mi je sad lupiti po asku kad je očito da će na razini od 430 biti toga i idućih dana.
JA očekujem povratak na 550 do 1.3.2008. mislim da će sutra i prekosutra biti pravi show na adrisu
vjerujem nadam se ali stvarno je nepravedno kliznuo odnosno netko ga je gurnuo a sada počinju nadokupljivanja
JA očekujem povratak na 550 do 1.3.2008. mislim da će sutra i prekosutra biti pravi show na adrisu vjerujem nadam se ali stvarno je nepravedno kliznuo odnosno netko ga je gurnuo a sada počinju nadokupljivanja
zapelo na 430.
netko koči , ovaj na 432kn … da to neko pober izronio bi drugi isti ili još veći
upravo tako mi se čini. i zato mislim da trebam biti strpljiv na 420. to mu je bila prihvatljiva cijena ovih dana.