ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Od kud ovo za dividendu?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

što je neka hrvatska firma uspješnija to više treba plesti oko nje kojekakve afere, to je jedini zadatak s kojim je i ovaj tzv. borac protiv korupcije u hrvatskoj, ajde molim vas sad je on došao iz bosne u hrvatsku jer mu strašno smeta korupcija u hrvatskoj pa nije mogao u bosni zbog toga mirno spavati, a od malih nogu sanja da bude borac protiv korupcije, dobro znam da neki vjeruju u djeda mraza ali to su djeca.
Pogldajte T-com, sva dobit ide van isto bi bilo i sa adrisom da je pao u strane ruke nikakva ulaganja u hrvatskoj, masna je to kost, isplati se sve poduzeti da je se dočepa, pa ako treba i dovesri “borca protiv korupcije”.

boli me briga jel vodi Adris crni cigan ili moj brat, meni je bitno samo da počnu isplaćivati normalnu dividendu a ne onu bjedu od 5,5 kn. Pa šta će mi dionica firme koja meni kao dioničaru daje kosti.

Cookie Monster

Ma koga briga taj nesretni Bosanac? On je dobro plaćen za ono što radi, ali nije relevantan.
Mene više muči orkestrirana Stipina i Ivina paljba po Adrisu. Za Stipu mi je jasno, on zna bubnit i ostati živ, ali DrIvo je dobro znao kakve će efekte proizvesti priča o zabrani pušenja na javnim mjestima, u vrijeme kad još nije ni dogovorena vlada.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Stipe je u Adrisu, do grla

Cookie Monster

Stipe je u Adrisu, do grla

Kupovao ovih dana ili ?

[sealed] nemam pojma kada, ali čito sam u novinama da je u adrisu, a to sam čito prije godinu i pol

Cookie Monster

Adris povlašteni pomalo se vraća u zeleno.[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[sealed] nemam pojma kada, ali čito sam u novinama da je u adrisu, a to sam čito prije godinu i pol

Vjerojatno je onda ljut zbog male dividende.[sealed]

Sutra se ADRIS oporavlja!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Zadnja 2 dana trojica iz top 10 prodala još oko 5000 komada. Ne znam kako vi na ovo gledate, ali mene baš ne ostavlja ravnodušnim.

Ignore: KressoM, delux

Zadnja 2 dana trojica iz top 10 prodala još oko 5000 komada. Ne znam kako vi na ovo gledate, ali mene baš ne ostavlja ravnodušnim.

Prodali su oni i više u zadnjih mjesec dana.
E, sad bi trebali pitati Stipu, tko stoji iza skrbničkih u Adrisu, pa bi znali zašto to rade.

New Report

Close