ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

adris je podcijenjen već godinama, ali što vam to vrijedi kad cijena jednostavno neće pa neće gore. neće ni mnoge druge podcijenjene, a rastu precijenjene. tko će ga znati kada će se to izmjeniti…

Treba biti strpljiv, neke dionice mogu jako dugo biti podcijenjene, ali kada jednom takve krenu…

nedeljom u 2 gost kod stankovića podumljak, navodni borac protiv korupcije a zapravo djeluje kao agent british american tabaco, zna se da je adris jedina duhanska industrija u cijeloj jugoistočnoj i istočnoj europi koja se oduprla navali zapadnih kompanija zadržala veliki dio tržišta i danas im ozbiljno konkurira, a sada imperija uzvrača udarac, pljuvanja i podmetanja i ništa drugo, podumljak nije rekao ništa konkretno. Što bi bilo da su oni uspjeli uči na naše tržište, cigarete bi se prodavale i dalje samo bi naš TDR bio uništen a prodavale bi se zapadne cigarete, seljaci u podravini bi ostali bez prihoda od proizvodnje duhana, radnici bez posla, a zelja koja ionako uvozi previše tad bi uvozila masovno još i cigarete, a hrvatska bi za nekoliko postotaka povečala svoj položaj na ljestvici koloniziranosti. Previše puta smo u ovoj zemlji gledali scenoario uništiti pa jeftino kupiti, masu puta zbog vlastite naivnosti, nadajmo se da je sa time gotovo.

u zadnje tri emisije se okomio na tdr

Cookie Monster

da da veom žestoka kampanja, a nastavno na gore izrečeno, veliki prihodi od duhanske industrije u slučaju slamanja TDR-a tada bi išli izvan hrvatske i tamo bi se dalje ulagali i mi nebi imali kompaniju koja bi bila u stanju kod nas tako snažno ulagati u turizam (MAISTRA), pa u energetiku (ADRIS je kanditat za ulagane u LNG terminal i to sa velikim kapitalom) nego bi se i tu lakše ubacivali drugi, dakle veoma dalekosežna igra, moje poštovanje i podrška upravi TDR i ADRISD-a največim hrvatskim patriotima (največim zato jer imaju pamet).

Prljava imperijalna igra. Nećemo nasjesti na to.

Ovaj u nedjeljom u 2 je totalni kreten i idiot! Tko mu samo dopusti da ude u Hrvatsku?? Izvrieđao je Hrvatsku vlast,Hrvatskog predsjednika,neosnovano i neargumentirano je govorio gluposti i niti jedan konkretan dokaz protiv ADRISA nije naveo i dokazao. Nije spominjo da je ADRIS grupa jedna od naj prestižniji hrvatskih kompanija koja ogroman dohodak donosi hrvatskom proraćunu. Nije niti spomenio ADRIS dobrotvorni fond,broj zaposlenih u ADRISU, turistićki razvoj Istre i R Hrvatske i mogao bih nabrajat do sutra…
Čovijek je luđak !
Jedino što je dobro rekao -da TDR ima ogromni dohodak i profit i da ne znaju kuda će sa parama jer imaju ogromnu dobit [wink]

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Ovaj u nedjeljom u 2 je totalni kreten i idiot! Tko mu samo dopusti da ude u Hrvatsku?? Izvrieđao je Hrvatsku vlast,Hrvatskog predsjednika,neosnovano i neargumentirano je govorio gluposti i niti jedan konkretan dokaz protiv ADRISA nije naveo i dokazao. Nije spominjo da je ADRIS grupa jedna od naj prestižniji hrvatskih kompanija koja ogroman dohodak donosi hrvatskom proraćunu. Nije niti spomenio ADRIS dobrotvorni fond,broj zaposlenih u ADRISU, turistićki razvoj Istre i R Hrvatske i mogao bih nabrajat do sutra… Čovijek je luđak ! Jedino što je dobro rekao -da TDR ima ogromni dohodak i profit i da ne znaju kuda će sa parama jer imaju ogromnu dobit [wink]

Samo meni nesto nije jasno, to jest ne mogu si nikako objasniti. Kako svako toliko padne neki sverc – komerc kamion pun cigareta iz TDR -a. Naravno kutije bez markica. Pa me interesira kako tolike kolicine cigareta izlaze iz tvornice na crno trziste? Mafija u sprezi sa vlasti? Ma ne…[lol]

mislim da to nisu cigarete bez markice nego cigarete sa markicom za inozemna tržišta ili za srpsko bosansko itd.. tržište.

mislim da se to izveze bez državnih nameta i to da je cijena nekih 2-3 kn (nemam pojma ) ali neznam da li je i toliko kad sena osječkoj tržnici te iste prodaju za 70 kn/šteka

a mora zaraditi TDR, uvoznik, švercer, otkupljivač u gradu, kumica na tržnici

mislim da će Tadićeva pobjeda utjecati na burzu danas

mislim i nadam se[thumbsup]

Mogu Vam ja svima nekaj reć.
Imam adrisa jako puno i čini mi preko 40 % portfelja a jel znate zašto??? Baš zato što su sami kriminalci unutra od Marka Miloševića pa do predsjdenika i mafije iz Crne gore. Normalno to je nedokazivo jer adris svake godine plača 500000 tisuća kuna (zanemarivo njima al sve jedno) baš zato što neće reć ko su dioničari iz skrbničkih.
Pa sad nek svako sam sebi izvuče zaključak iz toga

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Nisam do sada imao dionice ADRS-R-A ali mi ova cijena izgleda itekako primamljivo. U biti dvojim izmedju ADRS i DRYS na NASDAQ-u. Vidio sam da se pisalo o odlicnom izvjescu i o dobroj dividendi, pa bi me zanimalo koje brojke ocekujete. Koja su ocekivanja za povlastenu dionicu a koja za redovnu?
hvala

Mogu Vam ja svima nekaj reć.
Imam adrisa jako puno i čini mi preko 40 % portfelja a jel znate zašto??? Baš zato što su sami kriminalci unutra od Marka Miloševića pa do predsjdenika i mafije iz Crne gore. Normalno to je nedokazivo jer adris svake godine plača 500000 tisuća kuna (zanemarivo njima al sve jedno) baš zato što neće reć ko su dioničari iz skrbničkih.
Pa sad nek svako sam sebi izvuče zaključak iz toga

Od kuda ti te informacije, ne valjda od Podumljaka?[wink]

ajoj ricardo tebi 40 % a meni 75 % čini adris i jebe me već godinu dana tako da stvarno se nadam da mu je došlo vrijeme da eksplodira ne zna koji kurac više čekaju sa kupovinom njega naši usrani fondovi ili možda i nečekaju nego kupuju kao mi mali___???

[thumbsup]

New Report

Close