Ma,slažem se kolega za cijenu od 650 HRK. Nisam želio da ovo bude neko “navlaćenje cijene”.
Ova razina od 600-650-680 HRK za ovu dionicu je realna,no,tržište to treba akceptirati i podržati.
Moje mišljenje je da je ADRIS nova Pliva.Dionica u kojoj imamo sigurnost a može ići samo prema gore.
Zašto je ADRIS bolji od HT ili INE? Po meni,zbog strukture dionićara-u ADRIS-u su jaći igraći koji znaju što imaju u posjedu,nema toliko “malih dionićara” koji zbog raznih razloga prodaju HT ili INA-u po bud zašto i tako sputavaju cijenu.ADRIS je idealna dionica u ovakvim vramenima-likvidna,sa dobrim fundamentima i upravom koja igra na “sigurno” i dugoročno.
A zar nije to i smisao dioničarstva!
Je kolega,sve stoji ,cijena će možda polagano rasti i danima se mučiti i mučiti da dosegne 480,490,500kn tjednima rasti ,a onda u jedan-dva dana ponovno sletjeti na 450-460kn i tako unedogled, već bezbroj puta viđeno na Adrisu.Zato nema potrebe da padate u euforiju zbog 1-2-3% rasta,do pravog rasta cijene Adrisa još ćemo se svi poprilično načekati,a mnogi i odustati…
Hm, sad sam pogledao stanje od jučer i danas i iz top 10 nije nitko dokupljivao zadnja 2 dana. Međutim, vidim da su čak 3-ica iz top 10 prodavali i to u 2 dana oko 13.000 komada! Ne sviđa mi se ovakvo raspoloženje najvećih ulagača u ADRS-P jer ako nastave nećemo mi dugo nazad na 500 kn [huh]
vrlo brzo ćemo nazad na 500, čim se pojavi kapital na hrvatskom tk, di će ulazit nego u adris, ht, atpl, inu i još koju …. kako su likvidne padale još će brže rast.
samo je pitanje hoće li se kapital vratit, … ako je strani u pitanju onda moramo čekat da pokrpaju svoje rupe
Problem će biti ako oni namjeravaju našim (ZSE) kapitalom krpati svoje domicilne rupe. [rolleyes]
Par mlijuna kuna u dobrotvorne svrhe.
[proud]
Slabo nesto ide taj oporavak. A obzirom na vijesti izvana, ne vidim da ce se nesto uskoro promijeniti na bolje, a kamoli vratiti na 600 i vise kuna.
Mozda dobar FI pogura natrag na vrijednosti iznad 500kn, ali to je jos uvijek slabo za ovu dionicu.
Adrisu opet treba 2 sata da ulovi zalet.[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ulovio ga je…ali u pogrešnom pravcu. Bolje da je ostao gdje je i bio [angry]
Trebamo nadokupnjavati ADRS-P-A a ne kukati. Amerika u zelenom,kreniti će sve na bolje,a fondovi kada dobiju signal “kupnja”-mislim da se brzo vraćamo na 500+
Ako imaju dobit preko 600.000.000, HRK a ukupan prihod za 2007. preko 3.000.000.000,HRK nema frke.
Pa neka neko prodaje i po jednu kunu ovu dionicu-naći će se kupac a vjerujte-ići će ADRS-P-A i po 600+ HRK kada za to dođe vrijeme!
Uostalom,u dobrotvorne svhe daju kao nekima firmama koliki im je godišnji dobitak [smiley]
Pa,sada recite da ADRIS ne valja! [thumbsup]
Kolega Raikkonen, jeste li vi zbilja toliko uvjereni u sve to sto pisete i imate neke podatke koje mi nemamo ili ste jednostavno usli u Adris po 550+ pa samo navijacki pisete kao vecina ulagaca ovdje na forumu?
Samo da me krivo ne shvatite, moja pozitivna nula je na cca 535 kn i nisam nimalo zadovoljan kretanjem cijene. U ono vrijeme se to cinilo kao dobra kupnja, no sada bas i ne vidim sansu za brzim oporavkom. Vec sam se pomirio da cu par mjeseci gledati minus na ovoj dionici. No nemam potrebu ici navijati i svima govoriti kako to mora ici ubrzo gore.
U svakom slucaju, negdje idemo. Nadam se gore. [pray]