Ajmo malo optimizma[thumbsup]
Dobrodošao kolega Alien!
Oporavak Adrisa- p-a ali kaska za dionicama koje su imale veće skokove.[lol] [rolleyes][rolleyes]
Negdje oko Božića ili Nove Godine Adris p-a je bio blizu 600 kuna sad se vidi koliko mu još trba za oporavak.[pray]
Mislim da te je zahvatila neroza, pa tražiš nekakve kvazi najave i članke ne bi li sebi opravdao svoje ulaganje.
Ponavljam, upava ima svoju viziju i rade polako.
Trenutno skupljaju novac za veću investiciju i vrebaju priliku, a ne kupuju svaki tjedan 6 apoteka u zagrebačkom prstenu od zarade… IMHO
Ne znam što je tu loše, pa i kor biznis i prihodi od ostalih djelatnosti su OK. Zašto žuriti, prilika će biti, a onda se neće trebati rastezati do granica pucanja kao Todo…
@ Hugo
Saladin: ” http://www.limun.hr/main.aspx?id=8776&NadID=8766 komentari ! ” Mislim da te je zahvatila neroza, pa tražiš nekakve kvazi najave i članke ne bi li sebi opravdao svoje ulaganje.
kolega pitam za članak ne za psihoanalizu mene, tu je tema adris a ne ja.
@ Hugo HugoChavez: ” Saladin: ” http://www.limun.hr/main.aspx?id=8776&NadID=8766 komentari ! ” Mislim da te je zahvatila neroza, pa tražiš nekakve kvazi najave i članke ne bi li sebi opravdao svoje ulaganje. ” kolega pitam za članak ne za psihoanalizu mene, tu je tema adris a ne ja.
Odgovor na članak, ne vjerujem, jer mikad ne radimo u pravcu općeg ( hrvatskog) interesa, već samo po direktivi ili iz uskih osobnih i plemenskih interesa.
Čitam ove prijašnje postove i ne mogu povjerovat što ekipa piše,Adris 600kn u travnju i sl.,pa ljudi moji prijeti globalna recesija,pred vratima je,a ako se ostvari,mogli bi vrlo lako opet gledati Adris na 350kn.Nema za Adris leta u nebo dok se ne popravi globalna krvna slika,time i Crobex ,a tek onda i Adris,ali nas dugoročne ulagače(jer Adris je takva dionica) to ne bi trebalo previše zabrinjavati,ovo je dobra dionica i firma[thumbsup].
Još me nešto zabrinjava, na jednoj od prethodnih stranica,pred mjesec-dva, netko je izbacio link s certifikatima za Adris i na jednom od inih,čini mi se ožujak ili travanj ga se očekivalo na 390kn,s obzirom na čitavu situaciju nije nevjerovatno da ga i tamo gledamo…
A,ovi što računaju na prodaju duhanskog dijela biznisa,ma zaboravite na to, sve dok Adris ne nađe alternativu za duhan i još dobro zagrize u taj novi biznis.Turizam to još sigurno nije i neće biti još koju godinu,LNG bi bio dobra opcija,ali to je sve još u povojima.Zato očekivati skoro Adris na 600 i više je po meni nerealno[bye],iako fundamenti to podržavaju.
šta fali adrisu na 600kn ? , pa bio je u 5.2007 na 618 i kusur …. ako želim nešto kupiti na duži rok kupio bi adris i na 1000kn ..