Sazvana skupština Crosa. Tema : prijedlog isplate dividende iz zadržane dobiti.
Ugrubo to je adrisu ak se ne varam cca 2,6 eura po dionici , a prosle su isplatili 2,35 .
Divka na CO-a pa možda ide divka i na maistri. Država prodaje 30% co-r-a. Stvari u adris grupi se izgleda raspetljavaju.
A iz Splita dolaze žalosne slike hotela Marjan. Kakvo je to obnavljanje hotela a još manje vjerujem otvorenju novog hotela za sezonu 2025.
Prije ce bit 2026,nedaj boze 2027, po meni nemoguce za godinu dana izgradit i opremit hotel.
Al dobro, par posto portfelja unutra imam pa nek stoji.
Ima neko iz St da zna koliko je obicno popunjenost hotela u centru kroz godinu ?
Istina će izgleda na vidjelo jer ne može se više sakriti da se ne radi o obnovi hotela nego će se hotel srušiti do kraja o čemu sam ja već upisao prije par godina pa su me napadali da dezinformiram ljude na forumu. Navodno da sad ima i neko pisanje u novinama.
E moj ANTE dobro su ti ga metnuli i Kerum i Toda a sve investicije su loše do zla boga jer ni jedna neće vratiti uloženo. Najnovija odluka o investiranju u energiju bit će isto slaba zarada. Ne transparentnost investiranja hotela Marjan pa sada rušenje (?) je šlag na tortu.