https://zse.hr/hr/profili-turistickih-kompanija-na-zse-hr/2690
Evo malo zivota za tuirzam na zse. Za sada jedino sto sam sluzbeno novo vidio uz jos jedan clanak posvecen MAIS.
Ono sto mi je jako sumnjivo je da su volumeni jako mali za ovakve skokove dionice tipa ADRS. Nagadanja su od toga da im je rijesen spor za Agrokor ili da ih kupuje neko.
Da oni kupuju (LPLH ili RIVP), prije bi bio vatromet na tim dionicama. Ali ovo je zse, sve je moguce.
Ono sto zanima je sto mozemo ocekivati priblizavanjem Q3 rezultata na turistickim dionicama. A vidim da je NB poceo sve vise pisati i javno pise o tome koje su mu najvece pozicije…
Nakon ove eksplozije adris je cjenovno tamo gdje je bio 2019 g. na 80 eura I sada povlaštena može na 70 eura isto tamo gdje je bila 2019 g. A tolika cijena je za sada nekako i u redu. U 2019 g. ja sam očekivao da će prema 100 eura.
Danas čak i prodao po toj cijeni.
Živi bili pa vidjeli.
Pusa svima a naročito ivani
Kada gledamo maistru IC ima sve više postotaka maistre pa ako je to sve u režiji adrisa/možda postane potpuni vlasnik a to nije ni u Hupz, maistri a hotel u splitu postaje teško breme za ovu upravu.
Adris grupa u nekakvom restrukturiranju. Izašli su iz cros-p a isto tako i rba je izašao.
Nisu izašli nego su ono što su imali pod svojim računom i pod RAIFFEISENBANK skrbničkim sve stavili na jedan skrbnički (INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O./ADRIS GRUPA)
Fala Krešo na nadopuni. Adris/Icapital su u ozbiljnom poslu u grupi adris što je poslovni cilj možda se najavi u izvještaju za 3q. Rovinj je tabu tema.
Au. Maistra u crvenom 10 tak posto. Mora da su loši rezultati za 3q ili je zalutala neka raketa iz Izraela. Hahaha ko i onaj dron o kojem još nitko ne zna kako je došao do zagreba.
Adris grupa David coperfild američki izulionist gleda: AV u zabi, PC u hita papirima, mon perin u adrisu i hita, Icapital je MM. Ja sam se zgubil. Halo, Krešo jel to tak ili je nekak drukčije. To jedino možda zna samo AŽ iz investiramo .com. Moj stari pc to više ne može pratiti.
Au. Maistra u crvenom 10 tak posto. Mora da su loši rezultati za 3q ili je zalutala neka raketa iz Izraela. Hahaha ko i onaj dron o kojem još nitko ne zna kako je došao do zagreba.
Adris grupa David coperfild američki izulionist gleda: AV u zabi, PC u hita papirima, mon perin u adrisu i hita, Icapital je MM. Ja sam se zgubil. Halo, Krešo jel to tak ili je nekak drukčije. To jedino možda zna samo AŽ iz investiramo .com. Moj stari pc to više ne može pratiti.
Ne znam… Ne pratim ja to… Meni je bitno da vrijedi… Neka padne još sve 10-20%, da mogu jeftinije kupiti.