ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

točno, ali ste zaboravili da dolazi euro.

tvrtke moraju mijenjati statut i “složiti” novu nominalu. nisam našao konkretan zakon ili članak koliki je min iznos u eurima. a oni bez nominalne vrijednosti ne moraju vršiti nikakvu prilagodbu jer se ona vrši “automatizmom”.

randopph, 07.09.2022. u 17:41

točno, ali ste zaboravili da dolazi euro.

tvrtke moraju mijenjati statut i “složiti” novu nominalu. nisam našao konkretan zakon ili članak koliki je min iznos u eurima. a oni bez nominalne vrijednosti ne moraju vršiti nikakvu prilagodbu jer se ona vrši “automatizmom”.

Znate li kako će to ići provedbeno u startu?

Znam da vrijedi načelo kontinuiteta isprava pa tako i statuta dioničkih društava. Nisam to dovoljno izučavao jer nisam osjetio potrebe, ali to što kažete itekako ima smisla, pogotovo vezano uz aktualne norme ZTDa.

Pozdravi iz Rovinja od Agrokora do danas nikako da uđu u neku pozitivu.

Pozdravi iz Rovinja gdje turizam obara sve rekorde pa ruši u crveno i maistru i adris a ostale dionice iz grupe su ne likvidne. Dnevno. hr piše da je hotel Marjan izgrađen nezakonito. Ne daj Bože da to može biti kod nas. Iz Rovinja je nedugo došla i jedna službena vijest koju istina i bog mi dioničari ne razumijemo ali nije ni bitno jer ona i tako nije za nas. Haha ha uživajte u CRO

Maistra minus 5 crveno

Kaj je moguće da adris kupujemo po 350 kn a povlaštenu dionicu po većoj cijeni jer na redovnoj dionici je izgleda rasprodaja.

plavi01, 14.09.2022. u 14:52

Pozdravi iz Rovinja gdje turizam obara sve rekorde pa ruši u crveno i maistru i adris a ostale dionice iz grupe su ne likvidne. Dnevno. hr piše da je hotel Marjan izgrađen nezakonito. Ne daj Bože da to može biti kod nas. Iz Rovinja je nedugo došla i jedna službena vijest koju istina i bog mi dioničari ne razumijemo ali nije ni bitno jer ona i tako nije za nas. Haha ha uživajte u CRO

hotel Marjan je izgrađen 1963

Novi list novi pozdravi iz Rovinja o rekordnom poslovanju u odnosu na 2019/22 godinu.

Navodno rekordna dobit adris oko 800 mkn. Poštovani, ima li neki članak. 

Izvješće je u ponedjeljak.

Izvjesna poštovana gospoda imaju i znaju puno toga ali ne ćeju to napisati jer meni vele da trabunjam svašta o adrisu. Pa kaj ja tu mogu kad novine izvode likovnu knjigovodstvenu matematiku a ja moram priznat do kupil bum adris jer dolaze dobre vijesti da će doći do spektakularnog rasta dionica.

Ukupni prihod 5,2 milij. kn. Neto dobit 705 mkn

Nlist

Spektakularnog rasta dionica u svijetu i to napisano ne odnosi se drito na adris. (Amerika)

O bombastičnom naslovu nlista o dobiti dali što piše o obveznicama. Sva sreća što postoji likovna knjigovodstvena matematika.

New Report

Close