Muka me uhvati kad pomislim koliko će novaca trebati upumpati da se to sredi. To je totalno derutan hotel u kojem je vlaga probila svugdje.
Ovo je odlicna vijest, to je brutalna lokacija, a Split je krcat turistima, sa najvecim rastom ove godine. Sutra ili uskoro ocekujem porast cijene dionice Adrisa.
Ovo je odlicna vijest, to je brutalna lokacija, a Split je krcat turistima, sa najvecim rastom ove godine. Sutra ili uskoro ocekujem porast cijene dionice Adrisa.
[/quote]
Članak je bezveze budući da nadmetanje traje do 14.08.2019. u 24:00h.
Bez obzira na sve smatram da će to biti super vojest za dioničare Adrisa (i ja sam taj).
sjelo u petak za zadnje tri godine, baš su me iznenadili na brzini a i iznos je pozamašan.
Koliko moras imat para koje nisi zaradio (jer inace ne znam od kud bi bila takva epska nebriga o novcu) pa da te iznenadi iznos i da tri godine se nisi ni raspitao o tom… ono… kak nekom padne s neba lova…
Dražba je završila sinoć u ponoć, jel ima ko kakve informacije, da li se još neko uključio?
Nije. Jedna ponuda je bila. To mozete jako jednostavno vidjeti na stranicama FINE. Pocetna/zavrsna cijena: 324.046 698,00 kn.