davids: ” Idemo barem na 700,ako ništa onda zbog ovog nema bolje i podcjenjenije dionice od ove… P/E 9,00 BV Društva (000 kn) 5.471.111,00 BVPS 580,88 P/BV 1,20 ” A koje izvješće je korišteno za ovaj izračun?!? Meni se brojke čini malo “predobre”?
Heh G.Vjeko frizira podatke….
[smiley]
Molim objašnjenje zašto su povlaštena i redovita uglavnom u crveno-zelenoj kombinaciji.
Uzmeš kuglu po mogućnosti staklenu pa pogledaš….šalim se
[lol]
Danas betoniramo za daljnji skok,čim se skupi količina lupaju mirovinci…
Blok transkcija 17000 komada po 570. To je taj beton koji kolega davids spominje.
[thumbsup]
Za to sad Sanader betonira ADRIS, odluka o nepušenju na javnim mjestima do kraja godine. Molim cijenjene kolege što misle o konkretnom i što to znači za naš ADRIS. ( iskreno sam ovo očekivao za dvije do tri godine)
Za to sad Sanader betonira ADRIS, odluka o nepušenju na javnim mjestima do kraja godine. Molim cijenjene kolege što misle o konkretnom i što to znači za naš ADRIS. ( iskreno sam ovo očekivao za dvije do tri godine)
neznam u kojoj je to zemlji bilo ali vijesti u stilu zabranili pušenje, povećala se prodaja cigareta [thumbsup]
davids:
”
”
neznam u kojoj je to zemlji bilo ali vijesti u stilu zabranili pušenje, povećala se prodaja cigareta [thumbsup]
Hong Kong
Što ih je doktor Ivo zaj—! A i dosta drugih!!!!
Izgubili P.M., uložili u nova postrojenja, uložili oooogromna sredstva u vlastitu distribuciju, premium brandovi su im pušing rođo…..
Mainstream brandovi TDR-a polako gube utrku sa P.M., znanje nemaju, P.M. polako ali sigurno osvaja pozicije, gradi brandove, nalazi najbolje partnere u Hrvatskoj (Orbico)……
Neznam, neznam…..
Volio bih da se varam, ali…..
Nova vlada uvodi mjere poput onih u nekim članicama EU
Hrvatska zabranjuje pušenje
Autor Vanja Moskaljov
U prvoj godini mandata nove vlade uvest će se zabrana pušenja na svim javnim mjestima po uzoru na neke zemlje članice EU, izjavio je premijer Ivo Sanader nakon današnjeg troipolsatnog sastanka s predsjednicima HSS-a i HSLS-a Josipom Friščićem i Đurđom Adlešič.
Ministri u ponedjeljak
To bi značilo da bi se pušenje potpuno zabranilo u svim zatvorenim prostorima poput restorana ili kafića, pa je predsjednik Sabora Vladimir Šeks pušačima poručio: “Oni koji kane pušiti, neka se požure.”
[pray]