ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako dođe do promjene uprave, onda ova dionica uistinu može dobrano povući.

Ne razumijem tko bi htio promjenu Uprave koja ostvaruje rezultate kao što je dvoznamenkasti rast Adrisovih tvrtki?

Ne razumijem tko bi htio promjenu Uprave koja ostvaruje rezultate kao što je dvoznamenkasti rast Adrisovih tvrtki?

To ti je slično kao da pitaš zašto se mladi iseljavaju kad nam BDP raste 2.8% ove godine.

"Only dead fish swim with the stream"

Fantastičan odgovor svima je sve jasno
Osim Anti i Andreju.
Hrvatska je postala vikend naselje , a Adris će uskoro pasti Slovacima kao što je Todoric pao Rusima

Da, najlakše je pomiješati kruške i jabuke, zamutiti vodu… ono što je meni važno jesu financijski rezultati koje neka tvrtka postiže.

Fantastičan odgovor svima je sve jasno
Osim Anti i Andreju.
Hrvatska je postala vikend naselje , a Adris će uskoro pasti Slovacima kao što je Todoric pao Rusima

Evo nemojte se ustručavati i pojasnite meni kako će Adris “pasti” Slovacima osim da ga ne kupe?

Lp dionicarima

Lp dionicarima

I zbog toga ce adris pasti slovencima u ruke ?

http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:2:4318252383361::::P2_SEC_CODE,P2_PROCESS,P2_PROCESS_VALUE:IFLPTM,10,5936

Dobro da su se konačno sjetili istisnuti iz Cromarisa d.d. male dioničare. Već se godinama pitam što čekaju s time.
Trebalo im je za isto i s Tvornicom duhana Zagreb mnogo godina te su zbog toga imali nepotrebne troškove s fantomskom firmom, a ne tako davno su istisnuli male dioničare i pripojili društvo matici.
Pošto su prošli prag od 95% i u HUP-u Zagreb sad imaju zakonski temelj i za istisnuti male dioničare i iz HUP-a te povući dionice s burze ali uzimajući u obzir koliko su dosada bili spori tog bi se mogli “sjetiti” tek za nekih 5 do 10 godina.

Dividenda je sjela. U punom iznosu, neoporezivo !!

meni još na zabi nije …kak neoporezivo ?

Vec godinama je neoporezivo jer je iz zadrzane dobiti od prije donosenja zakona o oporezivanju, cudno da to ne znas ?

Ignore : renči

New Report

Close