Međunarodna odvjetnička tvrtka iz globalnih top 5
A s druge strane Marica i ekipa
.ne vesele me baš te buduće parnice…i da dobiju, sve je to na jako dugom štapu..upitno je dali će se to ADRISu nakraju isplatiti…zasiguno ništa od ACI-ja u narednih par godina 😑
Za izgubljenu lovu mogla se na primjer kupiti LRH…bit će dramatično na skupštini…cijena pada a pitanje je gdje će biti 27.06…hoće li pasti za dividendu ili više?
Da nema kupnje u trezor već bi bila na 3xx
Moguće je da Adris samo radi pritisak, ali ovo je do grla u glibu i degutantno je čitati i ovo malo što izlazi.
hmm… a zanimljivo da je Sokol maric dobio 0,6% Agrokora…
ako bi uzeli srednju procjenjenu vrijednost Agrokora koja je 2,8 mlrd € i s kojom se najvise baratalo, ispada da mu je priznato 16,8 mil € duga… a Agrokor mu je ostao dužan ukupno 19 milijuna…
a ukoliko uzmemo najvisu procijenjenu vrijednost Agrokora od 3,8 mlrd €, 0,6% nove firmice donosi sitnih 22,8 milijuna €… sto bi znacilo povrat 100% potrazivanja, plus kamate na dug od nekih bijednih 3,8 milijuncica ojrica sto ti dodje ravno 20%. a s obzirom da je na temelju tog duga pokrenuo predstecajnu nagodbu, vjerojatno ce si kreativnim knjigovodstvom i tu nesto usicarit i uspjet otpisat i dio svojih dugova… ni oro ni kopo; sjedis, a para iđe
lijepo je vidjet da sreca prati hrabre… ili kakve vec…
https://www.glasistre.hr/pula/adris-bi-u-agrokorovoj-nagodbi-mogao-izgubiti-800-milijuna-kuna-564951
Ukupna izloženost Adris Grupe prema Agrokoru je 160 milijuna eura, a čine je dva manja kredita u ukupnom iznosu od 23 milijuna eura koje će kompanija naplatiti u potpunosti, te veći kredit od 137 milijuna eura za koji će naplata biti samo 15 posto, odnosno 28 milijuna eura
dobro je IT preveslao AV
vrijeme je da netko i odgovara za ovakav promašaj jer adris će izgleda izgubiti 800 m kuna
ROVINJSKOJ TVRTKI U OPASNOSTI IZNOS VEĆI OD DVOGODIŠNJE DOBITI
Adris bi u Agrokorovoj nagodbi mogao izgubiti 800 MILIJUNA KUNA
koliko će tek koštati najbolji svjetski odvjetnici
pritišće vlada ali bogami i adris jer za vrijeme sudovanja rusi ne mogu do većine u agrokoru
bit će burno na skupštini
Gdje je odgovornost čelnika Adrisa zbog ovoga?
https://www.glasistre.hr/pula/adris-bi-u-agrokorovoj-nagodbi-mogao-izgubiti-800-milijuna-kuna-564951
Ovdje se svi pitamo kakva su garancija dionice Jamnice za Adrisove kredite dane Agrokoru. Ja bi krenuo od najednostavnijeg spora, npr. Ivo je jamac za kredit Ani podignut u banci A, nakon nekog vremena Ivo postaje jamac za kredit Marici podignut u banci B a da službenik banke nije provjerio da je Ivo već jamac u banci A i da nema mjesečna primanja koje bi pokrilo još jedno jamstvo. Marica nakon kratkog vremena ne podmiruje rate kredita te banka B se naplaćuje iz jamstva Ive. Nakon nekog vremena ni Ana ne podmiruje rate kredita podignutog u banci A. Banka A pokušava se naplatiti iz jamstva Ive no Ivo nema dovoljno prihoda jer se već iz tog jamstva naplaćuje banka B. Kakav ishod očekujete ako banka A tuži banku B. Da li je i Adris u sličnoj situaciji kao banka A.
ROVINJSKOJ TVRTKI U OPASNOSTI IZNOS VEĆI OD DVOGODIŠNJE DOBITI
Adris bi u Agrokorovoj nagodbi mogao izgubiti 800 MILIJUNA KUNA
koliko će tek koštati najbolji svjetski odvjetnici
pritišće vlada ali bogami i adris jer za vrijeme sudovanja rusi ne mogu do većine u agrokoru
bit će burno na skupštini
Adrisu je najbolje s malim dioničarima u zajedničku tužbu, kako bi dokazali vrijednost dionica tvrtki kćeri.
Gdje je odgovornost čelnika Adrisa zbog ovoga?
koga pokradu sam je kriv?
Ukupna izloženost Adris Grupe prema Agrokoru je 160 milijuna eura, a čine je dva manja kredita u ukupnom iznosu od 23 milijuna eura koje će kompanija naplatiti u potpunosti, te veći kredit od 137 milijuna eura za koji će naplata biti samo 15 posto, odnosno 28 milijuna eura
dobro je IT preveslao AV
vrijeme je da netko i odgovara za ovakav promašaj jer adris će izgleda izgubiti 800 m kuna
neki izvori govore da je to 180 m eura posuđeno pa me sada više ne čudi zašto slovenci ne daju savare adrisu jer su se dosta opekli i na mercatoru/agrokoru a pitaj boga što mi još ni neznamo.Dok sudovi budu trajali AV će već biti u mirovini i baš ga briga a stvari iz adrisa nikako da isplivaju na površinu.
Sada se u potpunosti dokazuje da je adris skroz netransparentan.