ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

banda je posložila sve da preda agrokor rusima i lešinarima , obradili su dobavljače i dobar dio ostale ekipe ….naš adris se neda…ne ide u nagodbu ..hmmm…

Mene samo zanima sto su to ostali dobili da su prihvatili?
To je normalan nacin?
Ovaj proces je toliko kontaminiran i kriminalan da ce svi koji pokrenu tuzbe iste i dobiti.
Samo naprijed ADRIS!

Adris smatra da očito može dobiti puno više na sudu, a s obzirom da je razlučni vjerovnik, mislim da ima jako puno šanse da na sudu i dobije!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

ako adris odbija 600 mil. kuna kroz nagodbu onda sigurno zna zašto to radi ili ima nekog velikog iza sebe po mom mišljenju radi za ruse da bi sudovanjem s amerima blokirao njihovo pravo raspolaganja na 10 godina .

Adris smatra da očito može dobiti puno više na sudu, a s obzirom da je razlučni vjerovnik, mislim da ima jako puno šanse da na sudu i dobije!

Da li imaju deal s Sperom za kupnju Mercatora putem povlaštene cijene ?

Izgleda da ce opet biti zaniljivo na skusptini. Na zadnjoj skupstini je Uprava rekla kako su sigurni u 100% naplatu svog potrazivanja sto se ocito nije ostvarilo i netko za to treba odgovarati. Podrska na nepristajanje na ovakvu nagodbu siguran sam da ce se sudskim putem moci dobiti puno vise ako od nikoga drugoga onda od drage nam RH koja je cijeli ovaj nered i zakuhala.

...

Neće pristati nanagodbu a naknadno će odustati od tuzbi kad budu kupovali od zbera dio ili cijeli agrokor

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

https://www.index.hr/vijesti/clanak/adris-ne-mozemo-podrzati-nagodbu-nije-ni-pravedna-ni-postena/2005573.aspx

https://www.index.hr/vijesti/clanak/adris-ne-mozemo-podrzati-nagodbu-nije-ni-pravedna-ni-postena/2005573.aspx

normalno da ne podržavaju kad trebaju izgubiti skoro sav ulog. ipak ne sumnjam da će se uskoro naći neko rješenje da gubitak bude oko pola uloga

Uz sva naša nastojanja i želju da se postigne nagodba, Adris ne može podržati nagodbu vjerovnika koja nije ni pravedna ni poštena. Upitna je zakonitost cijelog postupka, a vrijeme će pokazati koliko je ovakva nagodba u hrvatskome nacionalnom interesu”, kaže se u kratkoj izjavi Adrisa. Puna podrška Adrisu!

MIsljenja sam kako ADRS jedini nije pokleknuo jer imaju tu prednost da kesa imaju na bacanje. Dok si drugi igraci mozda ne mogu priustiti rupu u cash flowu i interes im je dobit barem dio ulozenog ADRS je u poziciji da mu se ne zuri, moze gledati na taj novac kao da je i dalje ostao u ‘trajnoj pozajmici’ Agrokoru kao sto je dosada bio i sudskim putem se boriti za naplatu sto veceg dijela. U tome imaju moju punu podrsku

S druge strane treba netko odgovarati za to sto je do ove situacije uopce doslo, uzimati dionice kao kolateral u drzavi poput hrvatske gdje je raditi manipulacije s dokapitalizacijama i slicnim shemama uoobicajena poslovna praksa je suludo.

...

Nitko nema kesa na bacanje. Adris će imati velike štete od ovakve nagodbe. Adris je nije prihvatio jer je imao najjače zaloge nad imovinom koncerna. U kriminalnoj epopeji pod patronatom vlasti i lokalnih i bjelosvjetskih hohstaplera njihova su jamstva odbačena, a oni koji nisu imali adekvatna ili čak i nikakva osiguranja su dobili koncern, većinske udjele. I zaradili na samoj nagodbi.

Ovdje se Vlahović postavio logično i dugoročnom strategijom jer ova vlast ni Vlada neće dočekati sljedeće izbore, a dosta njih ćeš u medjuvremenu i kasnije završiti iza rešetaka. To sad tako ne izgleda, al vrijeme će pokazati… i učiniti svoje.

New Report

Close