ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da ovoga Paulieja treba da iskljuce sa foruma.Pa lik nezna osnove financija!!!

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Mislim da ovoga Paulieja treba da iskljuce sa foruma.Pa lik nezna osnove financija!!!

Jos uvijek jedan jedini argument niste iznijeli. Samo vrijeđanje i gluposti. Ja sam vam napisao brojke, napisite vi vase.

http://www.adris.hr/odnosi-s-javnoscu/vijesti/adrisove-tvrtke-ostvarile-dvoznamenkasti-rast-raste-i-dividenda/

“Ulaganja u 2017. godini iznosila su 510 milijuna kuna.”

Ono što mislim da tržište nije ukalkuliralo u cijenu dionice je to što je za Adris lex Agrokor jednokratni događa (gubitak)j, a za mnoge naše slabo konkurentne dobavljače roba Agrokor predstavlja kupca sa visokim učešćem u ukupnom portfoliu kupaca.

Adris je pokazao da zna kako se pravnim putem mogu zaštiti interesi. Neka samo tako nastave, na dobrobit svih svojih dioničara

danas u novinama piše da se adrisu nudi samo 20% od posuđenih 1 mlrd kn

zato i rade sve ove opstrukcije oko nagodbe ne bi li nekako došli do 40% i onda to predstavili kao grandiozan uspjeh jer su izgubili “samo” -60% ulaganja

Znači preko 800 milijuna će biti sprženo, to je točno 2 godine dobiti, odnosno 2 godine su uništene. Nadam se ipak da će naplatiti više.

tako počinju pregovori. to je prva ponuda (“zastrašivanje”), od tuda se kreće …

Izgledna je izvanredna divka a kupnjom dionice po 417kn dobiva dodatno na težini. Dobro, današnje divljanje đurice kao i narednih dana će izgleda biti “play of the years“ ovogodišnje trgovine…još samo moram kupiti đuricu i nema zime🐂

Dionica nije 417 kn, nego 448 kn.
Odakle informacija o izvanrednoj dividendi, i odakle ce se isplatiti. Cijela proslogodisnja dobit je iskoristena za redovnu dividendu. Jedino ako se iskoristi davna dobit.
[/quote]
što je to “davna dobit”?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

stvarno trabunjate bez veze!
malo bolje čitajte što se nudi Adrisu, nudi mu se još 20% dodatne naplate ali da sudjeluje sa 20% u roll-up
kreditu.

Adris je pokazao da zna kako se pravnim putem mogu zaštiti interesi. Neka samo tako nastave, na dobrobit svih svojih dioničara

Bravo, mozda vrate izmedju 20 i 40 posto ulozenog na 10 godina. Novce koje je Vlahovic, nimalo slučajno, dao Todoricu u skoro vrijeme treba zaboraviti. Nego treba smisliti kako naci tih 8 milijardi kuna, koje Vlahovic spominje, za ulaganje. Evo npr. dignes kredit na 12 milijarsi kuna od sberbaka, sebi uzmes oko 25 % ( ipak si se namučio ) i onda kazes da ne mozes vracati kredit. To je jedan vrlo efikasan nacin za doci do 8 m8lijardi.kuna za ulaganje. Tko kaze da ovim sposobnim.poduzetnicima i domljubima.nece pasti na pamet. Samo se jedan dan u javnim glasilima pojave jamstva.

Status Quo: Roll Over Lay Down

New Report

Close