Izgledna je izvanredna divka a kupnjom dionice po 417kn dobiva dodatno na težini. Dobro, današnje divljanje đurice kao i narednih dana će izgleda biti “play of the years“ ovogodišnje trgovine…još samo moram kupiti đuricu i nema zime🐂
Dionica nije 417 kn, nego 448 kn.
Odakle informacija o izvanrednoj dividendi, i odakle ce se isplatiti. Cijela proslogodisnja dobit je iskoristena za redovnu dividendu. Jedino ako se iskoristi davna dobit.
genijalno. izgubiš više od pola uloga pa se hvališ da nisi izgubio svih 100%
da su to firme u njemačkoj ili USA, isti dan bi smijenili upravu!
Isuse dragi,pa kada je izvanredna dividenda isla iz proslogodisnje dobiti?!
Znadete li vi uopste koliko Adris ima zadrzane dobiti?! Od kada ste vi Paulie na trzistu da pisete ovako??
Isuse dragi,pa kada je izvanredna dividenda isla iz proslogodisnje dobiti?!
Znadete li vi uopste koliko Adris ima zadrzane dobiti?! Od kada ste vi Paulie na trzistu da pisete ovako??
Masu te zadrzane dobiti je spaljeno u Agrokoru. Novi hotel u Rovinju ne gradite od zraka, vec od stare dobiti. Ako sve isplatite sto cete investirati u buducnosti.
Svaki dan sam sve vise sokiran neznanjem investitora.
Vi ste Paulie ko pali sa Marsa.
Pa imate saopstenje Adrisa da Adris ima potencijal za investicije preko 8 milijardi kuna! Gde vi zivite?
O kakvoj izvanrednoj dividendi vi sanjate, pa nece u nijednom slucaju dobiti vise novca nego sto je predvidjeno rezervacijama pa da ce odjednom imati neki neplanirani visak koji bi isplatili.
Vi ste Paulie ko pali sa Marsa.
Pa imate saopstenje Adrisa da Adris ima potencijal za investicije preko 8 milijardi kuna! Gde vi zivite?
Zasto ste stali na 8 milijardi, zasto niste napisali 800 milijardi. Kako firma koja ima dobiti pola milijarde kuna godisnje moze investirati 8 milijardi. I uz to isplacivati dividendu od 400 milijuna godisnje,
Ostavite se Marsa, i uhvatite kalkulatora i zdrave logike.
Adris je svakako izvrsna firma, koja mi je dominantna u portfelju, ali ne treba pisati gluposti i izmisljati brojke koje ne postoje. Kojih 8 milijardi kuna investicija, ako je dobit pola milijarde, a skoro se sve isplacuje kroz dividendu…
Malo se informiraj o firmi.
Pogotovo je super znati vise o firmi koja ti je dominantna u portfelju.
Ili jednostavno pitas na forumu.
Novi ulagac bolje da se vi informirate. Ja se sa svojim realnim pristupom mogu samo ugodno iznenaditi, a vi s nerealnim mozete posrnuti.
Paulie ako vam je todex portfelj sve mi jasno i zao mi vas je da budem bukvalno iskren.eto vam:
“Adris danas ima najveći investicijski potencijal ikad. Naše rezerve su impresivnih osam milijardi kuna, (a posljednjih pet godina su udvostručene).”
Paulie ako vam je todex portfelj sve mi jasno i zao mi vas je da budem bukvalno iskren.eto vam:
“Adris danas ima najveći investicijski potencijal ikad. Naše rezerve su impresivnih osam milijardi kuna, (a posljednjih pet godina su udvostručene).”
Svojevrsno su i direktori brzo rastucih internet kompanija tvrdili da ce rasti nekoliko puta godisnje prije sloma 2000-te. Vi svi pisete napamet, bez brojki. Ja sam u Todexu barem prevaren laznim izvjestajima i protupravnim radnjama, a vi cete zaglibiti vlastitom gluposcu.
Ja Vas pitam, odakle ce firma s pola milijarde kuna dobiti, i 4,5 milijardi kuna prihoda uloziti 8 milijardi. Kapital Adrisa je 10 milijardi sto znaci da ce firma uloziti skoro cijeli svoj kapital, koji naravno vecinski nije likvidan.
To mi objasnite, brojkama, a ne citatima, misljenjima, i slovima. Ja vam govorim da je to nemoguce, osim mozda golemim kreditom i dugom koji ce biti 200% u odnosu na kapital.