Ako već trebamo izdvojiti samo jednu osobu zaslužnu za izgradnju ovako jakog i potentnog Adrisa onda je to svakako AV, tu se slažem.
[/quote]
Baš naprotiv. On je najslabija karika i glavni razlog zašto dionica nije bar duplo vrijednija.
[/quote]
slažem se, kad na čelo napokon dođe jedan pravi, sposoban manager, adris bi mogao imati bar 20-30% bolje rezultate
Svi bismo trebali zahvaliti kolegi na stalnom crnjenju ovdje.
Kako bismo inače mogli kupovati ovo ovako jeftino??
Kad uspiju naplatiti dobar dio pozajmice i proknjiže to kao izvanredan prihod, bit će igre najbržeg prsta (tko će prije kupiti)!
A mogli bi isplatiti i malo izvanredne dividende kao naknadu za sve ovo pretrpljeno zadnjih godinu dana..
Pa naravno!To je to!Zbog mojeg pisanja vam cijena pada:)riješena misterija.
Btw,imam ADRS.
Pa naravno!To je to!Zbog mojeg pisanja vam cijena pada:)riješena misterija.
Btw,imam ADRS.
Ok, onda je Vaša motivacija kristalno jasno. Želite veći prinos na tu dionicu što je legitiman cilj. Međutim, to što taj cilj želite postići parcijalnim iznošenjem određenih podataka i stavljajući ih u pogrešan kontekst nije baš korektno. No ok, svatko bira svoje metode…
I ja imam ADRIS – duže od 14 godina. Ali pišem objektivno. Kardinal i bogata su sasvim u pravu. Jer dulji vremenski period prate tu dionicu a njihova zapažanja vezana uz nju također su objektivna. Vi mlađi po stažu možda se nadate da će AV promijeniti ćud ali ja ne vjerujem u to. Starog psa nemoguće je naučiti novih trikova – kaže narodna poslovica.
I ja imam ADRIS – duže od 14 godina. Ali pišem objektivno. Kardinal i bogata su sasvim u pravu. Jer dulji vremenski period prate tu dionicu a njihova zapažanja vezana uz nju također su objektivna. Vi mlađi po stažu možda se nadate da će AV promijeniti ćud ali ja ne vjerujem u to. Starog psa nemoguće je naučiti novih trikova – kaže narodna poslovica.
vrijeme je za promjene u adris grupi
Ono što očekujem jest da Adris nastavi uspješno poslovati i investirati. Do sada su pokazali da znaju i nemam razloga vjerovati da će se išta promijeniti.
kao relativno novi i stari dioničar ..pratim vaša izlaganja o društvu …
a jel mi to propadamo kao firma 🙂 ………lepo po TA ronimo na svim godišnjacima …
a skore će dividendica …nadam se ..
Previse se Adris prodaje prije izvjesca, nije mi ovo simpaticno. Zasto prodaja netom prije izvjesca jača.
Previse se Adris prodaje prije izvjesca, nije mi ovo simpaticno. Zasto prodaja netom prije izvjesca jača.
Moguće da budu dodatna rezerviranja vezano za Agrokor, međutim meni je cijena od 413kn prihvatljiva pa sam danas kupio 80kom. Što se tiče rezultata mene zapravo više zanima 2019g kada se konsolidira Hupz + hotel Park + investicije u kampove ove godine od 400mil kn.
Dugogodišnji i dugoročni sam investitor u Adrs.
vrijeme je za promjene u adris grupi
[/quote]
I ja sam duže vrijeme dioničar Adrisa, te sam ( do sada ) bio štovatelj lika i djela g. Vlahušića s kojim sam se kratko i podružio na prošloj skupštini.
Međutim, situacija je sada takva da ćemo vidjeti kako će završiti priča sa Agrokorom i svim ovim ulaganjima u zadnje vrijeme.
Osobno podržavam stav da je ono što je dioničarima bitno upravo cijena dionice / dividenda, a tu jako loše stojimo ( kada je u pitanju cijena ).
Ovisno o kretanju iste odnosno u slučaju da ne dosegnemo obećane razine o minimalno 20 % rasta godišnje, moj stav o AV će se promjeniti. Može netko reči da da je sve to nebitno kada se zna sa koliko tko raspolaže dionica, ali ono što mogu garantirati je da bi na idućim skupštinama moglo biti “veselo”. Moj trenutni stav podržava i manja grupa također dioničara Adrisa, te će(mo) ovisno o situaciji vidjeti kako djelovati na idućim skupštinama društva.
Ipak, za sada bih bio neutralan, pričekajmo što će biti do skupštine sa cijenom dionice.
lp