ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neće biti izgubljeno sitno kako sada stvari stoje nego će biti izgubljeno krupno. Adris očito je, ne prolazi dobro.

adris nije potpisao nagodbu i to govori da je prošao lošije od očekivanja
bliži se i datum kada adris podnaša financijsko izvješće i već se sada može pred postaviti da ne će biti u potpunosti transparentno kao ni dosadašnja

Adris je htio dobiti 100% jer su imali dobra jamstva, zato rade to, ali i ovako će dobiti najveći dio, tako da tu nema nikakvog problema za njih.

opet ste se uhvatili licitiranja koliko su dobili a koliko izgubili.
mene na ovoj cijeni zadovoljava i da su sve izgubili i da ne isplate ni dividendu a vjerujem da su naplatili 30% i ne treba imati veća očekivanja a sve više od toga došlo ne došlo meni svejedno bitno je da je nakon godinu dana mrcvarenja priči došao kraj i možemo dalje .

mene na ovoj cijeni zadovoljava i da su sve izgubili i da ne isplate ni dividendu a vjerujem da su naplatili 30% i ne treba imati veća očekivanja a sve više od toga došlo ne došlo meni svejedno bitno je da je nakon godinu dana mrcvarenja priči došao kraj i možemo dalje .

a cijena dionice je pala kao da su izgubili sve i još malo više 🙂

Tebi svejedno jesu izgubili 70%. Dio toga je mogla biti tvoja dividenda.

Adris je htio dobiti 100% jer su imali dobra jamstva, zato rade to, ali i ovako će dobiti najveći dio, tako da tu nema nikakvog problema za njih.

nisam baš siguran u to jer koliko se sjećam oni su imali založno pravo na dionicama jamnice i još nekih kompanija, ali ako te firme ostaju bez imovine, samo s dugovima, onda im ta založna jamstva na dionicama realno jako malo vrijede

a cijena dionice je pala kao da su izgubili sve i još malo više 🙂
[/quote]

Pa ocito investitori ne podrzavaju trenutni kamatarski model gdje jedan covjek koji je samo prvi medju jednakima, kocka se novcem Grupe i pritom ostvaruje “zapazene rezultate”.

Ma kakvih 30%, bit će najmanje 70% naplate.
A neki bi da bude 100 i da mogu kupovati po 42x??
Da su izgubili sve, cijena bi još uvijek trebala biti viša, a kamoli ovako!
500 za P-a i 600 za R-a bi bilo donekle realno za sadašnje stanje.
Sve ispod toga je premija.

nisam baš siguran u to jer koliko se sjećam oni su imali založno pravo na dionicama jamnice i još nekih kompanija, ali ako te firme ostaju bez imovine, samo s dugovima, onda im ta založna jamstva na dionicama realno jako malo vrijede
[/quote]

Mislim da je spanac blizu točnog odgovora.

Ignore: KressoM, delux

jako puno dioničara svoje mišljenje formira nakon šta pročita postove na forumu i uz to šta je promet malen nije ni čudo šta je cijena tu di je,realnost je nešto sasvim drugo.Nije dobra ni euforija a još manje pesimizam.

Ma kakvih 30%, bit će najmanje 70% naplate.
A neki bi da bude 100 i da mogu kupovati po 42x??
Da su izgubili sve, cijena bi još uvijek trebala biti viša, a kamoli ovako!
500 za P-a i 600 za R-a bi bilo donekle realno za sadašnje stanje.
Sve ispod toga je premija.

Kupujte onda, kao i ostali koji misle da je cijena dobra.

https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/541030/napokon-se-doznalo-tko-je-kupio-13-skrivenih-stanova-u-aneksu-hotela-marjan-ti-kvadrati-imaju-vlasnike-iz-sportskog-miljea

New Report

Close