Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,03 | 4.965 | 450 | 11,00 | 11,30 | 3,24% |
Novce ste izgubili tek kada i ako prodate svoje dionice, do onda je to virtualni gubitak, kao i dobitak. A ako znate da će sutra biti po 140, onda je stvar jednostavna … prodajte danas po 150 i kupite nazad sutra po 140, dobijete isto dionica i još će Vam i za janjetinu ostat … sve ostalo su prazne priče i piz….ije … a dali je vani počela rasprodaja, lavina ili smak svijeta, zabole me … opet ponavljam, živčeke u škrinju, ladno pivo ili gemišt i pod pin u hladovinu … paniku dižite negdje drugdje …. uostalom, brzo će dividenda …
Čemu frka i panika ? Da li ADPL manje vrijedi kao firma ako je cijena na 150 ? Samo prilika za one koji imaju raspoloživog keša da dokupe … sve će to ionako doći na svoje za koju godinu, a do onda … ladovina i hladno pivo ili gemišt i uživat …
1. Frka je zato jer je vani počela rasprodaja. Da li je to samo korekcija, ili početak lavine, vidjeti ćemo uskoro.
2. Definitivno ADPL vrijedi manje ako je cijena 150, a ne 165. Bit će sutra po 140.
3. Prilika je za izgubit novce na brzinu. Evo ja izgubih nekoliko desetaka tisuća u par dana.
4. Točno je da će doći na svoje za koju godinu, ali ja čekam već 6 godina, ostarih brate čekajući …
5. Oblačno je, nema ladovine, a ni razloga za slavlje.
[/quote]
Nema panike
Za tebe ima jer si u velikom plusu !
Čemu frka i panika ? Da li ADPL manje vrijedi kao firma ako je cijena na 150 ? Samo prilika za one koji imaju raspoloživog keša da dokupe … sve će to ionako doći na svoje za koju godinu, a do onda … ladovina i hladno pivo ili gemišt i uživat …
1. Frka je zato jer je vani počela rasprodaja. Da li je to samo korekcija, ili početak lavine, vidjeti ćemo uskoro.
2. Definitivno ADPL vrijedi manje ako je cijena 150, a ne 165. Bit će sutra po 140.
3. Prilika je za izgubit novce na brzinu. Evo ja izgubih nekoliko desetaka tisuća u par dana.
4. Točno je da će doći na svoje za koju godinu, ali ja čekam već 6 godina, ostarih brate čekajući …
5. Oblačno je, nema ladovine, a ni razloga za slavlje.
[/quote]
Pa prodaj, što čekaš?
Misliti da ćeš zaraditi time što jaučeš po forumu je kao da misliš da ćeš riješiti jednadžbu žvakanjem žvakaće gume.
Bez uvrede, naravno.
Novce ste izgubili tek kada i ako prodate svoje dionice, do onda je to virtualni gubitak, kao i dobitak. A ako znate da će sutra biti po 140, onda je stvar jednostavna … prodajte danas po 150 i kupite nazad sutra po 140, dobijete isto dionica i još će Vam i za janjetinu ostat … sve ostalo su prazne priče i piz….ije … a dali je vani počela rasprodaja, lavina ili smak svijeta, zabole me … opet ponavljam, živčeke u škrinju, ladno pivo ili gemišt i pod pin u hladovinu … paniku dižite negdje drugdje …. uostalom, brzo će dividenda …
Hehehehe, da idem prodavat srušio bih cijenu na 100kn, nema se kome prodat prijatelju.
Nema tu nikakve panike, pišem ono što je trenutno istina, na žalost.
A do dividende ima još par mjeseci čekanja.
@domachi1984
Samo komentiram trenutnu situaciju, a trenutno situacija nije bajna.
Hehehehe, da idem prodavat srušio bih cijenu na 100kn, nema se kome prodat prijatelju.
Nema tu nikakve panike, pišem ono što je trenutno istina, na žalost.
A do dividende ima još par mjeseci čekanja.
@domachi1984
Samo komentiram trenutnu situaciju, a trenutno situacija nije bajna.
[/quote]
Situacija je zapravo sjajna: firma je financijski konsolidirana, uprava je nikad bolja, planovi odlični, svako malo nas izvijeste o nekom novom dobivenom poslu, love koliko hočeš, zadržane dobiti isto, krediti se otplaćuju … šta Vam još treba ? Ah, da, samo da Vas podsjetim: 13.05.2016 zaključna cijena je bila 94, 7 kn … koliko smo ono u plusu danas ? Pa ako je malo pala, sa 165 na 155 danas, ok, jeli to razlog za frku ? Pa samo srušite cijenu, evo i ja ću se postaviti na bid oko stotke ..
A divku ćemo dobiti uskoro, odnosno akontaciju … možda neće biti izvanredne skupštine kao lani, ali gotovo sam siguran da će biti akontacije divke u aprilu … lijep dan iz hladovine želim ….
divka 8 kn ja super zadovoljan
bolje nego u banci 1,4% kamata na orocenje
od kuda vam informacija?
Situacija je zapravo sjajna: firma je financijski konsolidirana, uprava je nikad bolja, planovi odlični, svako malo nas izvijeste o nekom novom dobivenom poslu, love koliko hočeš, zadržane dobiti isto, krediti se otplaćuju … šta Vam još treba ? Ah, da, samo da Vas podsjetim: 13.05.2016 zaključna cijena je bila 94, 7 kn … koliko smo ono u plusu danas ? Pa ako je malo pala, sa 165 na 155 danas, ok, jeli to razlog za frku ? Pa samo srušite cijenu, evo i ja ću se postaviti na bid oko stotke ..
A divku ćemo dobiti uskoro, odnosno akontaciju … možda neće biti izvanredne skupštine kao lani, ali gotovo sam siguran da će biti akontacije divke u aprilu … lijep dan iz hladovine želim ….
Slažem se sa svime što ste napisali vezano za situaciju tvrtke i poslovanje iste.
Međutim, moje su reakcije bile vezane za kretanje cijene dionice.
Ali eto, upravo je nekome dojadilo to cijenkanje pa ju je vratio tamo gdje joj je i mjesto!
Ma i mene to strašno živcira, i uvjek se pitam tko to napravi? Jel u igri neki buregđija ili namjerno da se izazove panika..spustit cjenu na 152 sa 165, je 8%, za ništa..ok možda baš nekom zatreba lova, likvidnost je niska, ali pa mogao je stavit na 156 kn, 15 min, pa vidjet..ne oni lupe po bidu, valjda bi je spustili na 100kn, na prometu od 1k dionica..dobro vrijedi i obratno, ali bar su veći prometi na kupnji, evo danas recimo…mislim da je to psihološki, i da netko velik to namjerno napravi..i onda ti to nazovi blue chip dionicom, i ostala bla, bla, postojana stanja..živcira me da se dionica ponaša ko i dionica dlkv i ostalih sličnih izdanja, koja su isključivo špekulativne prirode..