Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
Nije puno ali radi se.
http://zse.hr/default.aspx?id=75478
Nije puno, ali kako se kaže: zrno po zrno, pogača …. više od iznosa veseli da se polako probijaju i u druge automobilske tvrtke, te da se asortiman širi prema skupljem segmentu … svaki takav posao je u biti svojevrsna ulaznica, najteže je ući u novu tvrtku i dobiti prvi posao, poslije, kad se pokažeš i dokažeš kvalitetom, poslovi sami dolaze …
sad je bar jasno što ne treba kupovati
Pa ti onda uloži svoj milijunčić npr. u BLJE jer to nije jaaaako dugo raslo.
Pa ti onda uloži svoj milijunčić npr. u BLJE jer to nije jaaaako dugo raslo.
A i dividenda je izvanredna.
Novi poslovi otvaraju nova (velika vrata)
http://www.seebiz.eu/rekordna-prodaja-renaulta-u-2016/ar-149169/
ja ovdje vidim nove narudžbe za ADPL ….
Imam potrebu napisati nešto. Često se na ovoj temi pisalo kontra NB i njegovog rezoniranja. Kako smo svi odrasli ljudi, uvijek je odraslo i poželjno samo napadati tezu ali ne i čovjeka. Što više, zbog ove akcije micro:bit – STEM u školama, se vidi da Nenad pokušava promijeniti ono što je učmalo i zastarjelo u Hrvatskom društvu. Ne mogu kontra toga i ovim putem potičem da ubuduće ne vodimo takav monolog kontra nekoga tko se ne može direktno braniti i na kraju dana želi bolje djeci. Moje isprike za prijašnja pisanja. DB
mene je postupak NB samo ucvrstio u mojoj odluci da iz inozemstva napravim nesto za svoje rodno mjesto i lokalnu skolu tamo. (jednog dana se nadam da cu se ipak vratiti doma)
pa iako je skola dio projekta micro:bit – STEM projekta, dodatno se i direktno dogovaram sa skolom i lokalnom Opcinom oko donacije IT opreme ili durgog oblika donacije (djelomicno cu je sam financirati) kako bi se dodatno ojacala informatika u toj skoli.
tko god moze, neka napravi isto u svom rodnom mjestu.
Imam potrebu napisati nešto. Često se na ovoj temi pisalo kontra NB i njegovog rezoniranja. Kako smo svi odrasli ljudi, uvijek je odraslo i poželjno samo napadati tezu ali ne i čovjeka. Što više, zbog ove akcije micro:bit – STEM u školama, se vidi da Nenad pokušava promijeniti ono što je učmalo i zastarjelo u Hrvatskom društvu. Ne mogu kontra toga i ovim putem potičem da ubuduće ne vodimo takav monolog kontra nekoga tko se ne može direktno braniti i na kraju dana želi bolje djeci. Moje isprike za prijašnja pisanja. DB
Lijep blok po 140 kn
25.000 komada
Smirivanje strasti….članak u jutarnjem
ili potpirivanje kako znaš što su pričali ???