ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 01:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,04
9.494
860
11,00
11,20
-1,35%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

https://www.youtube.com/watch?v=GIew-_mpylk&feature=iv&src_vid=z939IAXXE8s&annotation_id=channel%3A576eb127-0000-2ded-b6ed-94eb2c11afea

Čestitke svakom radniku i vlasniku AD plastika.

Čestitke svakom radniku i vlasniku AD plastika.

Čestitke na čemu?

Downtrend on the run.
Vidjeti ćemo gdje će završiti ovaj put.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

80000 je oslobođeno i može se s njima trgovati, to je pritisak na trenutnu cijenu.

EUR/RUB 64. Dosta je palo.

Mislim da ćemo prvi puta ikada kroz godinu dana imati usklađenost dva tržišna segmenta na peeku.

Do sada je to funkcioniralo da ili Europe ili Rusija rastu.

Vjerujem da ćemo imati rast kroz godinu dana i u Rusiji i u EU gdje će promjena rasta pozitivno biti viša u Rusiji ali pozitivna i u EU.

Ruska prodaja vozila je prvi puta porasla u Novembru nakon 2 godine.

U slučaju korelacije dva tržišna segmenta (EU i RUS) kroz godinu dana, očekujem profit na bazi grupe od oko 100 milijuna kuna.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Mislim da pretjerujete. I to za dosta. Možda će doći do revalorizacije imovine, ukoliko se rublja vrati na eur/rub 40, ali dobit od 100 milj. mi jednostavno nije realna.

Istina, domach je malo pretjerao s optimizmom, ali moglo bi biti 50-60 mil dobiti iduće godine.
A i porez na dobit će od 01.01.2017. godine biti 18%, a ne 20%.
U svakom slučaju, iduća godina bi mogla biti vrlo ugodna za nas dioničare.
Neka bude kao ova i ja ću biti prezadovoljan.

EUR/RUB 64. Dosta je palo.
Mislim da ćemo prvi puta ikada kroz godinu dana imati usklađenost dva tržišna segmenta na peeku.
Do sada je to funkcioniralo da ili Europe ili Rusija rastu.
Vjerujem da ćemo imati rast kroz godinu dana i u Rusiji i u EU gdje će promjena rasta pozitivno biti viša u Rusiji ali pozitivna i u EU.
Ruska prodaja vozila je prvi puta porasla u Novembru nakon 2 godine.

Vaš link …[/url]
Vaš link …

Mislim da pretjerujete. I to za dosta. Možda će doći do revalorizacije imovine, ukoliko se rublja vrati na eur/rub 40, ali dobit od 100 milj. mi jednostavno nije realna.

Mislite. U redu.

Na koliko posto kapaciteta radi danas Ruska proizvodnja unutar ADPL? Za koliko će raditi kroz godinu dana (temeljem sadašnje stope rasta(pogotovo ako je nelinearna))?

Na koliko će raditi Europska strana proizvodnje?

Jednostavna računica.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Istina, domach je malo pretjerao s optimizmom, ali moglo bi biti 50-60 mil dobiti iduće godine.
A i porez na dobit će od 01.01.2017. godine biti 18%, a ne 20%.
U svakom slučaju, iduća godina bi mogla biti vrlo ugodna za nas dioničare.
Neka bude kao ova i ja ću biti prezadovoljan.

Dakle vi mislite da će biti ista dobit kao i za ovu godinu (sada smo na 49 milijuna dobiti već).

Koliku dobit očekujete do kraja godine onda?

Ako uvećate to za 20% (moja projekcija temeljem prošlosti naspram Rusije) koliko ćete dobiti?

Ako vam ta metoda nije ok, koju koristite?

Dakle vi mislite da će biti ista dobit kao i za ovu godinu (sada smo na 49 milijuna dobiti već).
Koliku dobit očekujete do kraja godine onda?
Ako uvećate to za 20% (moja projekcija temeljem prošlosti naspram Rusije) koliko ćete dobiti?
Ako vam ta metoda nije ok, koju koristite?

Ma nema veze, trabunjam, jednostavno se ne usuđujem biti toliko optimističan nakon previše sušnih godina. Taman kada se nečem ponadam iskrsne nekakvo sr.nje, zato bolje da šutim da ih ne ureknem.

Zanimljiva vijest …
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Hkobn8dfp8wCLVMfdBGdYQ==.pdf
e, sad je pitanje: da li im lova treba za neku akviziciju ili investiciju, ili ćemo u 2017 dobiti pozamašniju dividendu na račun dobiti iz 2016 (jer ovaj prihod ulazi u dobit 2016) ? Jedva čekam daljnje vijesti iz ADP-a, da vidimo o čemu se tu radi ….

New Report

Close