ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 13:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,56
26.556
2,515
10,50
10,65
1,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vaš link …[/url]

Ovo je i dalje najbolji pick na burzi. I moje jedino ne dirnuto trenutno. Navesti cu 2 brojke na razini cijene dionice od 140 kn. Osobno kupio na 100 kn.

Ova dionica ima:
EBITDA/per share od 43kn!!!
EPS od 10 kn…

a ljudi pricaju o ADRS koji na cijeni od 480 kn ima:
EBITDA/per share od 25 kn
EPS od 30 kn…

dalje necu ni nabrajati, uzmite ova dva pokazatelja, i tako si usporedite sve dionice na ZSE, jer nesto kompliciranije nije u mogucnosti 98% ljudi ovdje….

ne bacajte vrijeme svog zivota uzalud, jer novac koji ste zaradili je samo vrijeme koje ste potrosili da dodete do njega!!!

Dobronamjeran savjet za ubuduce – ako vec uzimas u korelaciju materiju, onda neka bude peer grupa, jer izneseno u protivnom nema znacaj. Svakako prije izlaganja dobro provjeri brojke. Ne zalijeci se ko’ buzdovan…

http://www.jutarnji.hr/biznis/financije-i-trzista/rekordni-rujan-na-europskom-trzistu-automobila-u-hrvatskoj-rast-od-skoro-17-posto/5135725/

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

http://www.jutarnji.hr/biznis/financije-i-trzista/rekordni-rujan-na-europskom-trzistu-automobila-u-hrvatskoj-rast-od-skoro-17-posto/5135725/

Ova vijest je indirektno dobra za dionicu ADPL, ali ova se tvrtka ne bavi prodajom vozila, tako da smatram da je vijest o porastu prodaje vozila u RH daleko važnija za dionicu AUHR i ne čudi me da je cijena spomenute dionica značajno porasla u zadnje vrijeme.

Nije indirektno nego direktno. Vise automobila znaci i vise blatobrana, branika i ostalih dijelova.

Nije indirektno nego direktno. Vise automobila znaci i vise blatobrana, branika i ostalih dijelova.

a sve će ih raditi ad plastik!!?? samo malo više realnosti, molim!

a sve će ih raditi ad plastik!!?? samo malo više realnosti, molim!
[/quote]

Neće sve naravno. Radit će ono što ima ugovoreno. A ako ima više automobila treba više i toga što je ugovoreno. Mislim, ovo je stvarno elementarno… teško mi je vjerovati da to nekome treba pojašnjavati.

kako ide cure ? jel probijate 150 kn ? ima li podloge FA ? sa kojom firmom u hr usporedjujete jel ovo skupo ili jeftino ? bas me zanima 🙂

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Vaš link …[/url]
Vaš link …[/url]
Vaš link …
Vaš link …
Vaš link …

Sve u svemu, mislim da će FI za Q3 biti OK.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Vaš link …[/url]
Vaš link …[/url]
Vaš link …
Vaš link …
Vaš link …

Sve u svemu, mislim da će FI za Q3 biti OK.

:-) jos stavi rusku platnu bilancu i sve si obuhvatio okolo naokolo osim najbitnije 🙂 prejako

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter
Malo bolje pogledaj zadnji link pa ćeš naći sve i svašta.
Očigledno si pročitao samo vrh stranice, imaš ispod podnaslov "Related" pa čitaj.

Imaš i linkove s desne strane pa otvaraj ako si zainteresiran.

sorry no intereso. nit je balon nit je oversold..pacanje i uvaljivanje papirica po 5ti put na istoj razini..

nit je balon, nit je oversold..pacanje

Budući da očekujem da će izvješće biti na sličnoj razini kao prethodna (ili minimalno bolja), slažem se u vezi cijene, to bi za sada bilo to, pretpostavljam.

New Report

Close