Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,54 | 15.803 | 1,500 | 10,50 | 10,75 | -3,23% |
@PersJesus
za razliku od tebe koji prosipaš samo mudrost, znanje i iskutvo, ja pišem tek toliko da nešto pišem.
A šta ćeš kad me to veseli !
Hehehehe, e moj Isuse, za Isusa Boga, pročitaj malo svoje postove po forumu …. puno zuji malo meda daje.
@bogota
bollinger, kao i cijela ta “misteriozna” tehnička analiza ionako evidentira samo ono što se već dogodilo i u tom smislu može pružiti kakvu-takvu informaciju.
Samo ti piši Jubito, poslušala sam te prošle godine i kupila malo dionica lani u travnju po 89,60 kn. Kamo sreće da sam ih kupila više.
lagani oporavak i pozicioniranje za budućnosti?, ADPL je inače partner Renaulta?, ili nije:), a možda i ima par tvornica autodijelova u Rusiji:), a možda i nema:)
http://www.seebiz.eu/renault-postaje-vecinski-vlasnik-avtovaza/ar-142571/
lagani oporavak i pozicioniranje za budućnosti?, ADPL je inače partner Renaulta?, ili nije:), a možda i ima par tvornica autodijelova u Rusiji:), a možda i nema:)
http://www.seebiz.eu/renault-postaje-vecinski-vlasnik-avtovaza/ar-142571/
Kada malo bolje razmislim (a stvarno mi to iz godine u godinu sve teže ide) ovo bi doista mogla biti dobra vijest, zapravo vijest+ (plus) u narednim godinama.
Osim ako nešto ne ukenjaju.
Teško je procijeniti. Počelo je 6.09, i izgledno je da netko kupuje do max 130kn. Moguće je da je vrh za neki kraći period od recimo 5mj. Radnici mogu prodavati početkom 11 mj. one pakete koje su uzeli na kredit, a i prisutna je u stvari vrlo niska likvidnost ako zanemarimo ovu kupovinu na 130. Meni to izgleda kao neko preslagivanje, nakon kojeg ćemo opet zbog niske likvidnosti malo potonuti. Firma radi odlično, očekivanja su velika, dividenda izgledna, moja je pretpostavka mogućnost neke manje oscilacije, možda do 120kn, a zatim rast do isplate dividende..
dali je ovo vrh (130) za ADPL ????
po TA možda i je
ali držim da, s obzirom na potražnju zadnjih par dana, i nije
bilo je par zanimljivih ‘blok’ transakcija…
Možda da nam date po ” TA ” malo detaljniju procijenu, pardon analizu .. … ono tipa ide do toliko pa se vraća do dna, čime se formira nova potpora uz moguću divergenciju, pa potom je moguće ovo i ono, uz napomenu tra la la la … onako nam matematički malo predočite kako to ide …
lp
Možda da nam date po " TA " malo detaljniju procijenu, pardon analizu .. … ono tipa ide do toliko pa se vraća do dna, čime se formira nova potpora uz moguću divergenciju, pa potom je moguće ovo i ono, uz napomenu tra la la la … onako nam matematički malo predočite kako to ide …
lp
nisam rekao ni ‘za’ ni ‘protiv’, samo da mi je zanimljiv razvoj situacije a osobito nisam dao procjenu ‘gdje to ide’; osobno sam na hold s obzirom da nema novih vijesti a opet cijena lijepo, polagano raste…
s obzirom da očito znate više od mene o TA, samo izvolite… neću se ljutiti 🙂
Velik promet na vrhu cijene, hm ….
Vrag će ga znati o čemu se tu radi.
Bez uvida u knjigu dioničara je teško bilo što zaključiti.
Slično je bilo i kada je Nenad Bakić izlazio iz pozicije – juriš do 130, a onda polako down.
Imam osjećaj da bi mi bilo najbolje skratiti poziciju, ali ja odlučih držati.
Vjerojatno, ma gotovo sigurno sam se zahebo, po običaju. :-))
Osim ako nisam.