Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.912 | 260 | 11,10 | 11,20 | 1,82% |
Domachi sve vam piše, no ajde da skratim muke…..isplata je 19.08.2016.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/12gIbymACCNneSYel1ig9Q==.pdf
Jel moguce da si toliko lijen da ne mozes ni odluke skupstine pogledat?
Toliko zaposlen. Let mi je bio 10 sati. Imajte razumijevanja.
[/quote]
i kako je na mjesecu. govore braća tamo ekavicu ili po naški.
[/quote]
Bio je jadan toliko premoren od leta da nije stigao utipkati ZSE i stisnuti enter.
A i za vrijeme leta nije stigao, imao je pametnijeg posla.
I sada svi znamo da frajer leti avionom, i to 10 sati, a mi sitne ribe prizemljeni čekamo da nam se veličanstvo obrati pitanjem oko neke tamo jadne dividende.
A inače prosipa pamet samo tako.
Koji glumac …
Ha,ha..strasni ste..istina odluka je od 14.07.. tako da je gotovo nevjerojatno pitanje, za nekog “ozbiljnog”..bas me zanima nastavak debate
pa dajte ljudi, što ste napali Domacha?
ne bi li forumi tome trebali i služiti? pa čak i ako vam se ne da i(li) ste imali težak dan?
informacija kad ti treba i kakva treba.. ja poštujem sva pitanja i forumaše (nema glupavih, takvi su samo odgovori)
zato shame on you
pa dajte ljudi, što ste napali Domacha?
ne bi li forumi tome trebali i služiti? pa čak i ako vam se ne da i(li) ste imali težak dan?
informacija kad ti treba i kakva treba.. ja poštujem sva pitanja i forumaše (nema glupavih, takvi su samo odgovori)
zato shame on you
Ljudi bez imena nesto napisu. Nije da me bash puno to brine. Ovo je inace open source i ako se nekome neda odgovoriti ne treba niti odgovoriti – ali to je sukus problema nashe male Hrvatske.
Ps. nije da sam svake sekunde na kvazi burzi zvanoj ZSE da citam svaki izvjestaj – ovo mi je precica.
Kako god, hvala na odgovoru! 🙂
zanima me danas kada sjedne div, dali će se investirati taj novac u kupnju još dionica, naravno adpl-a:)
Jaci rast prihoda ce biti u q4. Zivjeli ljudi:)
Čudesan oporavak ruske burze, ulagači ove godine povećali ulaganja za 1,3 milijarde dolara
Čudesan oporavak ruske burze, ulagači ove godine povećali ulaganja za 1,3 milijarde dolara