Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.912 | 260 | 11,10 | 11,20 | 1,82% |
Do kraja godine očekujemo odluku o isplati ostatka dividende, odnosno ukupno oko 47 mil. kuna.
Ovih 47 mil očito nedostaje za usporedbu s prošlom godinom. Ispravite me ako griješim u privitku.
sokol74
dobro došao….podaci su ti javni na par sajtova
slijedeće godine i dalje se ne ide u investicije, barem ne neke veće, s obzirom na dobit, možemo očekivat opet 10 kn dividendu….
To opet daje odličan prinos i na ovu cijenu sada
i dalje:::::::
sokol74
dobro došao….podaci su ti javni na par sajtova
slijedeće godine i dalje se ne ide u investicije, barem ne neke veće, s obzirom na dobit, možemo očekivat opet 10 kn dividendu….
To opet daje odličan prinos i na ovu cijenu sada
Pa što nije već donesena odluka o ispalti 8 kn dividende 2015 to ti je to,
šta bi mi da nam ni kolege Ivana,svaki drugi post je njegov i to puni hvalospjeva za ovu dionicu.uspjeo sam na njegovoj hvali zaraditi 25%,pa on je brate mili za ovu firmu napravio više nego sva njihova uprava i njihovi izvještaji poslovanja.i zato mu veliko HVALA.očekujem njegov malo jači angažman na dalekovodu ,tamo mu nekako slabo ide.
Jaci rast prihoda ce biti u q4. Zivjeli ljudi:)
Jaci rast prihoda bit će u q4.
Možeš li malo obrazložiti?
Vijesti o poslodavcu:
Samsung u pregovorima s Fiat Chrysler Automobiles
5.8.2016.
Samsung je trenutno u pregovorima s Fiat Chrysler Automobiles oko preuzimanja dijela ili cjelokupnog poslovanja tvrtke Magneti Marelli – proizvođača specijaliziranog za razvoj i proizvodnju auto dijelova visoke klase.
Samsung već mjesecima ulaže u segment pametnih automobila, a iz američke agencije Bloomberg javljaju kako je Samsung najviše zainteresiran za Magnetijevo poslovanje s osvjetljenjem i telemetrijom, ali razmatra i preuzimanje cjelokupne tvrtke.
Ugovor vrijednosti oko tri milijarde dolara bi navodno mogao biti zaključen do kraja ove godine, a dionice Fiata Chryslera su već porasle na Milanskoj burzi za čak 8,8 posto.
Ima li itko ikakvu ideju/vijest o dividendi?
Ima li itko ikakvu ideju/vijest o dividendi?
za koji dan trebala bit isplata, oko 20tog…