S obzirom na visinu vlasničkih udjela u Renaultu, ne vjerujem da će francuska država u razgovorima i pregovorima propustiti “preporučiti” Renault, kolegama iz Irana. Da tako kažem… 🙂
Kakve to sve skupa ima veze? Može AD Plastik raditi i za Renault i za PSA skupinu, pa što? Osim toga, mislim da ionako već rade za njih, možda manje nego za Renault, ali kažem, mislim da nešto rade. Bit će vjerojatno onako kako Iranci budu htjeli, a ako se Kolinda i njezin suprug (savjetnik u AD Plastik) dobro učmare, svašta je moguće.
Netko se dobro istresao. Negdje gori? Što reći? Hvala mu. Već sada je na bidu viša cijena od njegove prosječne.
Netko se dobro istresao. Negdje gori? Što reći? Hvala mu. Već sada je na bidu viša cijena od njegove prosječne.
ma je, ok je to. Samo sto sam sada kupio “skuplje” nego sto sam mogao… ali skupo/jeftino, sve je ovdje relativno…
fino….
i slijedeće godine minimalno prinos od 8%, a uz to smanje obveze za nekih 100+ milijuna
ko na proizvodnoj traci:)
“… Na pozicijama financijskih rashoda djelomično su se realizirale tečajne razlike iz sveobuhvatne dobiti, a na pozicijama financijskih prihoda dio dividende pridruženog društva Euro Auto Plastic Systems s.r.l. Mioveni, Rumunjska. Do kraja godine očekujemo odluku o isplati ostatka dividende, odnosno ukupno oko 47 mil. kuna.
U 2016. godini planiraju se daljnje aktivnosti na optimizaciji financijskih rashoda. U odnosu na 30.06.2015. godine kreditna zaduženost smanjena je za dodatnih 44,1 mil. kn…”
@matrix90
i na sve to, neki izlaze van?
valjda ima i boljih prilika?
držim da neki nemaju nit brige nit pameti
lani u ovo vrijeme dionica bila oko 100 kuna.pad prihoda ove godine 2% a rast dobiti 4%.uhvatili 12 kuna dividende+12kuna razlika u cijeni dionice od lani to je 24% zarada na dionici spram 4% dobiti firme.dobro se zaradilo.