ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 13:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.912
260
11,10
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovo je stvarno odlicno. Svi ovdje koji znaju su ocekivali 4+4 kn, jer je jedan kolega tako najavio davnih dana. Al 4+8 kn je stvarno fenomenalno!!!

kao sta sam i rekao po fundamentima i cijeni dionice sigurno najbolji pick na zse-u….drago mi je sta sam to na vrijeme shvatio

Moram priznati ugodno iznenađen, očekivao sam 4 kune.
Bome lijepa dividenda ove godine, konzervativni kakvi jesu, ovo znači da očekuju odličan novčani tok u narednim razdobljima.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nevjerojatno kako su ni od kuda iznikli kupovni nalozi! Brza reakcija tržišta, nema šta!

Dobro, jako dobro.
Ukoliko se ovakav trend isplate dobiti nastavi i idućih godina, još bolje. A tako nešto i očekujem.
Još kad bi uletio kakav poslić u Iranu, bilo bi predivno. Ovako je samo lijepo.

E sada sam napokon dosao sebi pa cu uzet u obzir NT projekciju ove godine uz moguce smanjenje dugova. A prema svemu sudeci oni bi mogli iznjedriti oko 200-250 mil kuna ove godine, a to je ogromno!!!
i zato ide tolika izadasna dividenda, kada im je pre jak NT!

Uh, i dalje ovo vrijedi skromnih 450 mil kuna!, a pogledajte npr ĐĐ(smjesno)

kad god spomenete đđ u dobrom ili lošem kontekstu prvo treba uvijdjeti šta znači samo jedan stabilan investitor koji sa manjom lovom (tipa milja, dvije) na svakoj dionici može izbiti fondove iz cipela. imam osjećaj da ovdje i mm kupuje po asku i smanjuje gubitak.

who dares, wins

verdi, možete li malo pojasniti mm jer ne kužim bas gdje je njima interes baviti se time. da ubijaju svaku trgovinu, to mi je jasn, ali mi nije jasno gdje oni vide svoju računicu jer za džabe to sigurno ne rade.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

oni se ne ponašaju kao normalni mm da održavaju likvidnost već trejdaju kao obični špekulanti. po nekad mi se učini (kao par zadnjih dana ovdje) da je previše municije utrošio na spuštanje cijene pa je onda morao panično kupovati skuplje. naravno da nemam nikakav dokaz za ovo ali po logici stvari ako mu netko uleti sa malo većom lovom kompletna strategija mu pada u vodu.

who dares, wins

komu i čemu oni služe, to mi nije jasno. uprava ih angažira da razbude trgovinu, oni ubiju svaku tgovinu. tržište je najbolji mm svake dionice, hrvatski mm mi na ovom nasom plitkom tržištu djeluju više kao špekulanti i zakulisni igrači no pružatelji usluge.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

preveliki je sprajd pa im daje priliku za to. na nyse mm cijepa dlaku na 4 dijela pa to onda i drugačije izgleda.

who dares, wins

Dođem doma kad ono 8 kn divka, famozno! A onaj skrivač danas na 101,80 može da si puca u noge. Kakvih ovdje likova sve ima 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

tehnoloski napredna kompanija, isplacuje 4-8% dividende, ima renomirane partnere, BRUTALAN NOVCANI TOK, razvija se, povecava EBITDU marzu iz godine u godinu….sta tu treba reci vise, i ptice na grani vec pjevaju…

New Report

Close