ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.12.2024. u 15:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
9,50
13.104
1,380
9,46
9,50
-0,84%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ja neznam sta ova dionica radi na ovim razinama ali neka mozda jos bude kakva divka ili po mene neka smanje dug

ali neka mozda jos bude kakva divka ili po mene neka smanje dug

Dug se smanjuje.
A po Statutu Društva se mora isplatiti najmanje 50% dobiti svake godine.
Dividenda se ove godine isplatila iz dobiti iz 2014 godine, nigdje se ne spominje 2015 godina.
Dakle, mogli bi nas iznenaditi s isplatom i iz 2015.
Također isti trend dobiti i isplate dobiti se očekuje i idučih godina.

Ovu dionicu sam kupio prije nekih 6-7 godina za cca 98 kn. Sada 7 godina kasnije je i dalje oko 98 kn a kroz dividendu sam vratio preko 30%…

Za dugoročne mislim da je dionica i više nego li dobra. Radnici su naposljetku ovo kupovali masovno po 120 kn. Valjda ljudi znaju šta i koliko vrijedi.
Dok u drugim Društvima djelatnici kupuju po povlaštenim cijenama dionice, ovi su kupili tada po iznad tržišnoj cijeni.

Za kratkoročne trejdere… ne znam koliko se ovo isplati. Pogoto jer se još ni ne zna kako će se kratkoročno trgovanje dionicama oporezivati…

30% u 7 godina… ako je to povrat koji mogu očekivati, radije ću oročiti novce u banci.

Oročite… i uzmite si svojih 7%. Nakon inflacije… taman da si kupite mali burek.

Dobar tek.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Radnici su naposljetku ovo kupovali masovno po 120 kn. Valjda ljudi znaju što i koliko vrijedi.
Dok u drugim društvima djelatnici kupuju po povlaštenim cijenama dionice, ovi su kupili tada po iznad tržišnoj cijeni.

Članak objavljen krajem 2011. godine.

http://hr.seebiz.eu/industrija/ad-plastik-prodano-79-dionica-iz-esop-a-pola-kupili-clanovi-uprave-i-no-a/ar-17324/

erste vam iskrcava..dok ima nadobudnih. kad nestane,,,8x

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ja neznam sta ova dionica radi na ovim razinama ali neka mozda jos bude kakva divka ili po mene neka smanje dug

…to i mene zanima. Poslovni rezultati kompanije su sjajni i u situaciji bez Rusije, ljudi koji vode adpl izgleda da znaju šta rade, posla za budućnost ima. Rado bih čuo malo podrobnije objašnjenje, naravno ako netko ima ideju, zašto se sa dionicom trguje na tako niskim razinama jer se pitam da li mi je nešto promaklo.

Oročite… i uzmite si svojih 7%. Nakon inflacije… taman da si kupite mali burek.

Dobar tek.

Što je pjesnik htio reći?

Dubokoumni pjesnik kaže kako godišnji štedni prinos od 1-1.5% NIJE bolji od dividendog 6-9%.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Ali 6-9% ne daje 30% u 7 godina.

2015 nisu isplacivali dividendu

2015 nisu isplacivali dividendu

2016 jesu

New Report

Close