Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 14:29
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.912 | 260 | 11,10 | 11,20 | 1,82% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Kako 6 u naslovu, a onda 4 nize u tekstu??? Strasno
u današnje doba je zahtjevniji posao biti čoban nego novinar. trebam li to šire elaborirati?
who dares, wins
u današnje doba je zahtjevniji posao biti čoban nego novinar. trebam li to šire elaborirati?
[/quote]
nema veze to, ono novo barem meni je kratak popis što se za koga radi.
Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...
[/quote]
I cijenjeniji.
lp
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Kako 6 u naslovu, a onda 4 nize u tekstu??? Strasno
Mislim da je možda “strašno” ovo donje u tekstu:
“… Luksuznim modelom Levante eminentni talijanski proizvođač ulazi na unosno i konkurentno tržište luksuznih SUV-ova. AD Plastik je time postao, prvi put, razvojni partner za neki luksuzni model automobila.
Uz ovaj posao, AD Plastik je početkom veljače potpisao značajan ugovor za sljedeće novo Fordovo vozilo B-klase, EcoSport, koji će se proizvoditi u Rumunjskoj. To je već šesti model Forda u portfelju AD Plastika.
Novi projekti ne znače samo porast prihoda, nego su i dokaz znanja, kapaciteta i kvalitete za potrebe najzahtjevnijih kupaca…”
posebice što se takve info ne obajvljuju niti na ZSE niti na web stranicama AD Plastike (barem ih ja ne vidim) …
evo jedna jučerašnja vijest, dok čekamo 22., a onda kraj mjeseca….http://eng.autostat.ru/news/view/12308/
mene dividenda neinteresira ali bi mi mogao netko pojasniti, Edison je poceo prosle godine i razvijati ce se jos 4 godine pa onda moramo ici u novi investicijski ciklus ako sam dobro citao postove od prije
mene dividenda neinteresira ali bi mi mogao netko pojasniti, Edison je poceo prosle godine i razvijati ce se jos 4 godine pa onda moramo ici u novi investicijski ciklus ako sam dobro citao postove od prije
Pitanje na vaš odgovor možete, barem mislim, naći na ovom linku:
http://www.jutarnji.hr/spremni-smo-za-hibridne-i-elektricne-automobile/1234490/