Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.912 | 260 | 11,10 | 11,20 | 1,82% |
uh nego gdje ja ujdem cijena pada ali kvragu i sve ove dionice koje imam smatram da vrjede bar 30-40 posto vise a sto se Adpl tice samo neka ga razduze koliko mogu pa ce i u narednom periodu EPS otici na 20 kn uz ovakav P/E nitko sretniji od mene
Evo vidimo da kolega inverter, nakon što smo vidjeli da nije upoznat s principom datuma, nije upoznat ni s principom ex dividend dana…
Evo vidimo da kolega inverter, nakon što smo vidjeli da nije upoznat s principom datuma, nije upoznat ni s principom ex dividend dana…
Nije ti on upoznat sa ničime dragi moj kolega.
Nevezano za ADPL. ..
On crta i spaja linije, ..
lp
Da li i ove godine trebamo slati podatke na neki e-mail kako bismo dobili dividendu?
Prošlih godina je to bio: snjezana.saric@adplastik.hr, kasnije se mjenjao pa sad ne znam na koji bih poslao…
Nema pada…..a još jedna potencijalna dividenda od 4 kn u ljetnim mjesecima….moj prvi i jedini blue chip na ZSE…..
zvao u Solin, ljubazna gospodja kaze da dividenda ide automatski preko skdd
isplata 22.04.
Revoz, Slovenija. Prodaja Twinga i Smarta ne ide onako kako su očekivali, ali će zato u veljači 2017. početi ponovno proizvoditi Clio 4. Predviđa se da će u 2017. godini napraviti 50.000 komada Clia..