Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,70 | 15.877 | 1,484 | 10,55 | 10,85 | 0,46% |
Možda je riječ samo o tome da su neki koji su kupili na 75-80 kn odlučili da su zadovoljni s 30-ak posto zarade i da ne žele riskirati čekajući izvješće.
Znaci Zlatek ti prodao a clan uprave kupio,a da mi je znati tko ima bolje informacije o poslovanju firme[emo_smijesak]
Od 9-13. listopada je isto netko od clanova stjecao dionice, pa znamo sto je bilo u iduca dva mjeseca…
Eh, da, i 7. studenog je bilo “Erste analitičari blago su povisili ciljanu cijenu za dionicu AD Plastika sa 121 kune na 130 kuna, no i dalje zadržavaju preporuku držati.”
I tu znamo kako je vrijednost isla nakon toga.
Nije da nesto tvrdim ovim, jer i sam imam dionica i nije mi u interesu gledati da padaju, ali treba biti realan.
Znaci Zlatek ti prodao a clan uprave kupio,a da mi je znati tko ima bolje informacije o poslovanju firme[emo_smijesak]
Istina, ja sam prodao dio. I vidim da nisam jedini.
A ti? Da li ti možda kupuješ?
Ako si uvjeren da je član uprave dobro napravio, kupuj.
btw, jel ovaj ironični podsmjeh upućen meni ili članu uprave?
Gledao na 80…kupio na 86, prodao na 99…gledao na 102…kupio na 103, prodao na 106, i mislim da je to to za ovogodišnji
: ” sell in may, and go away”…
Ove godine malo uranilo…
Možda ( sigurno ) sam falio za par %, ali ako je ovo i odradilo 80 – 100 ( 108 ), stvarno neznam što bi natjeralo PRAVOG investitora, ne kokošare, da sam sebi diže prosjek pred ljetnu siestu…
Prodaja novih automobila u Hrvatskoj bilježi dvoznamenkasti rast
Prodaja novih automobila na europskom tržištu zabilježila je u ožujku najveći skok u godinu dana, izvijestilo je u četvrtak europsko udruženje proizvođača automobila (ACEA), a dvoznamenkasti rast zabilježen je i u Hrvatskoj.
I ja sam gledao te rezultate i cini se sve dobro. U UK je najveci mjesecni rast novih automobila u ovom stoljecu, a prije mjesec dana je bio clanak gdje Italiju upravo prodaja automobila izvlaci iz recesije. Vrlo odvazne vijesti.
Znam da nije direktno vezano uz AD, ali je svakako pozitivan podatak.
http://zse.hr/default.aspx?id=57847
Nakon člana Uprave ADPL, sada je obznanjeno da je i predsjednik Uprave kupio 2.114 dionica svoje firme po cijeni od 103,55 kn.
Obično je dobar znak kad insajderi kupuju dionice.
sad će se malo ispuhati dok se riješe ovi prebacivači sa bida na ask, a ako izvješće bude dobro, mislim da još jedan ovakav nasilan rast nije isključen..u svakom slučaju je dobar znak da je predsjednik uprave kupio 200k kn dionica:)
Marinko Dosen presjednik uprave AD Plastika kupio 2120 dionica po prosjecnoj cijeni 103,55 kune.Svaka cast bice se ne razumi u tecaj pa nije tia prije[emo_smijeh]
Marinko Dosen presjednik uprave AD Plastika kupio 2120 dionica po prosjecnoj cijeni 103,55 kune.Svaka cast bice se ne razumi u tecaj pa nije tia prije[emo_smijeh]
Istina, ja sam prodao dio. I vidim da nisam jedini.
A ti? Da li ti možda kupuješ?
Ako si uvjeren da je član uprave dobro napravio, kupuj.
btw, jel ovaj ironični podsmjeh upućen meni ili članu uprave?
Nisi ti prodao dio, prodao si ti sve i to blizu dna, zato toliko kenjaš protiv bilo kakvog pozitivnog pomaka, izjeda te vlastiti neuspjeh i zavist.
Tako je to sa dionicama …