ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 23:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,56
28.153
2,665
10,55
10,70
0,95%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://danas.net.hr/svijet/panika-u-rusiji-ovo-je-kraj-banke-ce-padati-jedna-po-jedna

Ignore: KressoM, delux

ako je tome samo djelomično tako, slijedi novi val bežanije ruskog kapitala. što samo po sebi i ne mora biti loša stvar jer će se novac odraditi svoje u zapadnoj europi. valjda je drug putin zaključio da im stranci donose više štete nego koristi, te odlučio ponovo malo izolirati zemlju. u stvari, rusija nikad nije ni bila previše naklonjena i otvorena prema zapadu. izuzevši pritom moskvu, st. petersburg i još par velikih gradova, rusija je još uvijek svijet za sebe.

nego, što i kako će ad plastik to preživjeti?

I što sad? A ja mislio da je ovo sigurna dionica.
I koliki bi mogli imat gubitak u četvrtom kvartalu?

@randopph
a preživjet će nekako, ali bojim se da će ih ovo baciti jako nazad što mi je žao jer je ADPL bila jedna od rijetkih svijetlih točki u našem izvoznom gospodarstvu

Ignore: KressoM, delux

Tko će uhvatiti nož koji pada? Mislio sam kupiti na 105, rekao, pričekaj, nikad ne znaš…kad god mislim da je prilika padne još malo. Netko će se dobro omastiti, naravno, na nečiji drugi račun. Sretno.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Ispada da ADPL jedino radi u rusiji. Po ovome racunu; pad rublje od 20% pretace se u pad mcapa za 40 milijuna kuna.

Sad koliko to ima smisla… ali ajde to je rizik Rusije.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Ispada da ADPL jedino radi u rusiji. Po ovome racunu; pad rublje od 20% pretace se u pad mcapa za 40 milijuna kuna.

Sad koliko to ima smisla… ali ajde to je rizik Rusije.

oversold kazes [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh] asto je bilo na 130 kn ,strong buy [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
80 kn ce tek poceti oversold

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Imam Ivertara zblokiranog pa ga niti ne citam. Jedino sto Invertaru moze biti bitno je da svaki gubitak ovdje zaradom nadoknadim kroz 3 mjeseca:)

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Inverter nisam ja samo hvalio. Ima dosta mojih postova u kojima sam iznosio i negativne stvari.

Ali ovo sto stavljas smajlove na tudju muku je jadno. Svi mi znamo kako je izgubit na ulaganju, posebno ti, pa stoga nije korektno nasladjivat se tudjim gubicima od kojih nemas nista. Ovim zavrsavam s tobom raspravu na tu temu. Pozdrav

Je, Krka je pala za cca 15% a ADPL 30%.
Lijek moras kupit, auto ne. ali ocekivati da ADPL ljosne zatno 80% je smijesno

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

kakvi gubici….pa prema postovima koliko mudrijate ,,svi imate ulaz 50 kn.

bloger -guru je jedino ovdje napravio posao uvalio je tocno navrijeme i obrazlozio zasto,,a to se upravo dogadja ..pametnakovici

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ne sumnjam domach da ces dugorocno dobro proci. Imas znanje, a iskustvo svi stjecemo svakim danom.
Zbog ovakvih dogadjaja kao kod adpl koji je imao odlicnu buducnost (i jos ima) samo vidimo koliko je disperzija bitna.

Tako da je dobro ponovit svima-nikad 100% u jednu dionicu.
Vidim ima dosta ovih na rivp-u sto su sav novac stavili u tu dionicu, cak se i zaduzili.
Jedan tanker, kojih je u jadranu jako puno,moze preko noci sve promijeniti.

P.s rivp je odlican,imam ga i ja.

New Report

Close